|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Imam monitore ESI nEar 08 na integrisanoj kartici.Ne znam zasto ali zvuk je skroz deformisan tipa cuju se visokotonci i srednji po malo zato bas se skroz ne cuje,kick u pesmama takodje,cuje se i malo reverb itd..
![]() ![]() ![]() PRvo sam mislio da je to do pesama odredjenih posto ajde ipak su to monitori i na njima se cuju te sitnice itd ali to je sa svakom pesmom,i kad radim u CB takodje imam problem sa tim. Kad ono pomeram cinc malo levo desno,cuje se pocketanje zbog pomeranja (sto mislim da je i donekle normalno) kad ono vrhunski.Sve extra sljaka.Malo se pomeri opet staro cudo se vratilo. Odnesem kod druga na firebox prikacimo,extra rade. LJudi plz pomagajte nemam pojma sta da radim !!Ocajan sam jer znam da su monitori extra a kod mene ne rade.Cak se razmisljam i da ih vratim jer sta mi vrede sto su extra kad mi ne rade posao ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Eeee Ugljesha ugljesha... Nista jos nisi nauchio a na forumu si tu
Ako zelis da se iole bavis "muzikom" onda kupi neku bilo kakvu karticu da kosta do 70 eura polovna (ima oglasa na forumu kolko oces) i resice ti se problem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ovaj put moram da ti se usprotivim!
a)Drugu koji ima navedene monitore radi na integrisanoj samo tako,tako da ne verujem da je do toga. b)razmisljao sam se sta je bolje uzeti kartu ili monitore.Naravno monitori su mnogo preci od karte (pre sam imao obicne hi fi zvucnike) . . Odakle mi sad pare . . . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
koliko sam shvatio, kad pomiče? konektor koji je uboden u karticu, stvar se popravi????
pa odre?i konektor koji ima? na kabelu (nadam se da nisi to spojio onim kupovnim, ekstra tankim chinch kabelom!!!!!) i zalemi po?teni konektor.....
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li imate iskustva sa genelec monitorima | psionic | Audio Produkcija - Tehnike | 44 | 19-08-2008 07:49 PM |
Gitarski zvuk - pomoc! | Everbeatz | Gitarska Produkcija | 34 | 07-01-2008 07:03 PM |
Opet o monitorima | Daddy_o7 | Monitoring | 5 | 05-06-2006 02:10 PM |
Zvuk... | kVu | Promocija radova | 6 | 11-03-2004 08:18 PM |