|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
pozdrav! ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() O'li se mozda nekakav zvucnik uvrediti zbog neadekvatnog opisivanja... jes... vala... moze da rikne iz protesta... ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#33 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Last edited by HeatMan; 15-08-2008 at 11:52 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
pozdrav! ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Najbolji monitoring je onaj na koji se naviknes.
Koji god to zvucnici bili ako ti na njima pravis ono sto zelis to je onda to. Onaj ko ima para kupi skuplje ( nisu neminovno i bolji) onaj ko nema zadovolji se sa onim koje moze da priusti. Uvo (uho) sa navikne na sve a male sive celije vremenom nauce da iskompenzuju sve "nedostatke" u slusanju. Monitoring je prilicno subjektivna stvar.
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]()
Iz sopstvenog iskustva a koliko sam uspeo da zaključim na osnovu priče i pisanja drugih,rekao bih da su Genelec ODLIČNI monitori za elektroniku-dance-house-šta god u tom domenu...za ostalo ne bih smeo da tvrdim
I potvrđujem ovo što rekoše Everlast/Moritz... dodao bih samo da zaista nemam problem sa zamaranjem prilikom rada ili uopšte slušanja mjuze (imam 2029+sub7050)
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 16-08-2008 at 12:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
E ljudi ja sam ovih dana igrom slucaja bio prinudjen da radim nesto na genelec 8020, i mogu vam reci da to po mom ukusu nema VEZE S MOZGOM!
Mislim... Jesu to manji i jeftiniji zvucnici, ali to bas nema VEZE S MOZGOM! Ja da sam neki menadzer geneleca ili sta ti ja znam bih poslao javno izvinjenje u ime firme ![]()
![]() |
#40 |
MAO
|
![]()
a evo kolega DJ mi je pre 2 dana rekao da je odlepio na 8020, jer sta god gajbi sredi i smixa na njima, u klubu RAZBIJA! (inace decko radi house)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc !! Deformisan zvuk na monitorima :-( | ugljesa | Computer Hardware | 6 | 26-05-2009 12:13 AM |
Imate li drummapu za EZdrummer za SX? | boban | Audio Software | 20 | 25-07-2007 09:10 PM |
Opet o monitorima | Daddy_o7 | Monitoring | 5 | 05-06-2006 02:10 PM |