|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
Ma nije mi problem smijati se sebi. Radim to par puta dnevno kad se pogledam u ogledalo. I sve je jasno, no ipak kad sad procitam sve to...ispada da platim projektanta, zidare i druge majstore, inga koji sve to nadzire, sve ih masno platim, a ako pozelim prodati kucu moram znaci lovu jos dijeliti s njima???. Kontam vece zvjerke kojima sponzori pjacaju sve a ovi se samo deru u majk.. I naravno tu su u pitanju poslovne nagodbe ...pa na koncu svi imaju neke procente. Ali jbte neki anonimus plati txt, skladatelja, aranzera, tonca, producenta ( koji je tu nerijetko samo kao figurakoja gleda da uzme lovu ) tisak cd-a i niz drugih stvari. I na koncu dobije dudu u usta. Ili ako sam kompletni autor i koriistim uslugu tonca koji će sve napraviti po mom..opet se poslije nađe masa koja ima udjela a ja najmane.. Jbs sustav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
@obicni_user resenje za tebe i mene i vecinu , www.bandcamp.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
mislim da je ovo pos'o sto se tice merlina i svega toga za sokoj ... ili sam greska?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
pitajte slobodno ! mada je sve veoma jednostavno i veoma transparetno !
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zaštita autorskih prava!? | idvi | Pravna Pitanja | 5 | 10-01-2016 06:50 AM |
Bezobrazno blokiranje popularnog videa od 50 miliona pregleda - Pilici | lesha | Pricaonica | 26 | 31-07-2015 11:47 AM |
Prikrivanje autorskih prava na YouTube | Mogli | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 7 | 07-03-2015 06:11 PM |
Lista autorskih pesama | rovad8 | Promocija radova | 0 | 17-11-2014 06:10 PM |
rasprava oko autorskih prava - popboks | DaBear | Razno | 2 | 16-12-2012 03:15 AM |