|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() Quote:
ko je poredio svoje trackove sa njegovim!? mi se malo šalimo... ti druže budi srećan što si dobio bilo kakav odgovor , jer se od početka polu-drsko ponašaš, a pokazo si da blage veze nemaš, jer ti je trebala kilometraža da skapiraš šta je uopšte sidechain...Čemu uopšte totalno imitiranje nečijeg kika? Da i ti potpišeš za WB?! ![]() ![]() u frutiju se to radi pomoću peak controllera i to vrlo detaljno i efikasno...ali ćeš sačekati da ti neko drugi sad kaže kako...ili sam Basshunter, jer mislim da nisi zaslužio da ti se objasni...da ne bude da se "pravimo da mnogo znamo" vozdra Last edited by balthazaar; 18-06-2009 at 10:10 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
http://rumski.com/forum/showpost.php...41&postcount=4 Samo sam hteo da te podsetim na to. Možeš da probaš i http://www.db-audioware.com/sidechaincompressor.htm (radi u svim VST hostovima). Quote:
![]() Quote:
Opet - možda žela, jbmlg... ![]() Ne znam šta podrazumevaš pod "modulatotrom", ali možda stvarno treba i preko njega da se obrađuje ![]() Sad bez šale: probaj da od jednog kicka koristiš samo tranzijent, tj. "attack", a da ti drugi služi samo za "ooouuuummm", pa ih doziraj i obrađuj po želji, pa to ti je otprilike to. Al' pošto si u međuvremenu već sve ukapirao, onda samo pošalji track kada ga završiš. Pozdrav P.S. Šalimo se na tvoj račun jerbo smo takvi. A ti nemoj da nas uzimaš za ozbiljno, pošto se ionako šalimo ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
Awacs...Hwala ti, probacu. A vi ljudi ne shvatate da ste vi drski, a ne ja. Ja sam ovde dosao da nesto naucim oko tehnika produkcije, a ne da se pravim vazan. Ja ne idem u skolu za produkciju, niti studiram produkciju...ovo mi je hobi. Tako da je i pola sata sasvim ok da nesto shvatim. A vi koji se najvise pravite vazni, pravite se vazni kad budete na sceni, svojim delima. Ja jednostavno samo cenim dela, a mozete pricati satima o tome koliko znate, za mene ne vredite dok ne vidim neko delo od vas. To je istina, od koje normalan covek ne bi trebalo da se uvredi. Ja jednostavno cenim neciji rad, ja nisam zaludjenik u basshunter-a ali ne stoji mi da neko vredja nekog ko je ipak nesto izdao i uradio trudeci se koliko toliko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Member
|
![]() Quote:
Ovaj forum je zlatni rudnik za svakoga tko se amaterski bavi glazbom, zato po?tuj ljude koji nam poma?u u tome.Makar i na humoristično-sarkastični način. Respect. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]()
Evo da ne budem sisa radi drugih koji su ovdje i kojima to mo?e koristiti...a, samo autor threda bi sačekao "malo" na odogovor...
FL ima plagin po imenu Peak Controler koji slu?u za to da jedan izvor modulira određeni parametar...Stavi? P.C. na kanal zvuka koji treba da modulira - obavezno isključiti "mute" dugme koje je (ne znam za?to!?) po defaultu upaljeno...ostaviti "ramp" dugme. Onda klikne? desnim na parametar koji ?eli? da bude moduliran i izabere? "link to controler" i nadjes peak, mozes i sa lfo i bez lfo...u ovom slučaju je dovoljan peak..na peak controleru onda detaljno pode?ava? ?ta treba da se de?ava...brzinu, opeg, počenu tačku i tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
VIP Member
|
![]()
meni kad se svidja neciji kick (ili snare) ili sta vec - JA GA SAMPLUJEM !!!
CAS POSLA - nema smaranja!! Tu je !! Bezbolno - Brzo - Jeftino.. Potrazis / procesljas extended remixe / verzije, itd..skoro uvek ima da se "ulovi" nesto.. Ljudi su pored svih virtualnih sintija ZABORAVILI NA SEMPLOVANJE!!!!! PS - ja sam izdavao/imao "radove" i za Warner Brothers, i za BMG/Logic, i za Universal, i za koga sve jos...znaci - znam sta radim !! ![]() ![]()
![]() |
#39 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Vibrator
|
![]()
e jesu lenje ove nove generacije..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kick i bass | babilon33 | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 09-10-2008 09:37 PM |
Kick, Kick i Kick | Alen@l5 | Audio Produkcija - Tehnike | 131 | 19-09-2008 10:09 PM |
Kick i Bass trikovi | FrankoPanko | Zoran Vračević - Vrač | 17 | 22-08-2006 07:56 PM |
Bass+kick | Eon | Vlado Georgiev | 6 | 25-02-2005 07:52 PM |