|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Trenutno intenzivno ucim C#, i kao sto znas to je managed jezik, tj. oslanja se na .NET framework, tako da tesko mogu pomoci sem oko nekog "okvira" iz koga bi taj algoritam radio. Evo upravo sam video sintaksu Cg-a (C for Graphics(nVidia-ina implementacija C-a)) i naravno da mogu da vidim sta je sta jer je C# "dete" -> C, C++ i Java-e. E, sad kao sto rece Boggy, to je samo jedan deo price, drugi deo je poznavanje arhitekture nVidia GPU-a, razvojnog okruzenja, poznavanje principa akustike, poznavanje ostalih faktora (x) ... itd. == new, new, new == learning, learning, learning. Inace baci neke linkove za razvojno okruzenje odn. alate iz kojih bi to radio. Da li vec postoji open source algoritam za kompresor? Da li neko sem bionixfx-a radi na toj implementaciji?
![]() |
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Quote:
E da, nije mi potrebno poznavanje arhitekture nVidia GPU-a zato sto imam vec Cg, OpenGl funkcije koje rade sa njim. Sto se tice poznavanja principa akustike ima dosta literature na netu... Last edited by peraZdera; 10-05-2006 at 10:34 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fond Za Razvoj | grada27 | Pravna Pitanja | 31 | 21-04-2009 08:08 PM |
Razvoj analognih i digitalnih AV tehnologija | dexyco | Tutorijali | 3 | 13-09-2007 12:05 AM |
Nazadni razvoj | Tazman | Razno | 31 | 27-04-2006 11:24 AM |
Redosled efekata na kanalu | acaradio | Audio Produkcija - Tehnike | 38 | 07-06-2005 01:11 PM |
Rutiranje efekata | Arthur | Audio Software | 20 | 02-10-2004 09:35 AM |