![]() |
Razvoj efekata na GPU-u
Da li je neko zainteresovan da zajedno sa mnom počne sa razvojem audio efekata na GPU-u?
|
Re: Razvoj efekata na GPU-u
ja bih kad bih umeo :)
|
Izvinjavam se sto pitam, moze li mi neko reci sta je "GPU"?
pozdrav bogi |
graphics processing unit
btw. ima li to kakve veze sa bionicfx ? |
Quote:
Koji GPU je u pitanju? nvidia? Na koji nacin i kojim alatima se radi? Postoje li javne/besplatne biblioteke (libraries) za njega? Zasto bi se to inace radilo? Izvin'te na kolicini pitanja, ali sam izgleda slabo obavesten... Quote:
ali to mogu i na google... GPU je vec teze... pozdrav bogi |
To za alate mi i nije bas jasno...
Valjda je sasvim izvodljivo to raditi u C++, samo.... treba DEBELO znanje... moje znanje C++ je vise nego skromno, maximum koji sam napravio su neke konzolarne aplikacije, tako da... PRUZAM PODRSKU, ali ni na koji nacin ne mogu pomoci... Ako ikome zatreba da mu napravim euro-dinar kalkulator koji se otvara iz ms-dos prompta, nije nikakav problem, tu sam pravi maher :-) |
"Alati":
- MS Visual C++ - Borland Builder - GNU tool chain... To sam mislio kada sam rekao alati... U alate takodje spadaju i biblioteke za odredjenu aplikaciju/procesor bio on GPU ili Intel x86... ako to sve ima da se nabavi for free bez licencnih obaveza... @Idekius.. Ako si uspeo da napravis konzolnu aplikaciju ili vise njih, za DSP efekte ti i ne treba fundamentalno vece znanje programiranja... GUI je posebna prica... konkretno nebitna u ovom slucaju... dugmici mogu da se setuju iz komandne linije ili sa tastature... Ahm... zanimljiva prica poce... :) pozdrav bogi |
Na koji način se GPU može programirati da radi kao DSP? Pošto o tome ne znam baš ništa...
|
Quote:
pozdrav bogi |
vec je pominjano, ali evo linka ponovo www.bionicfx.com/info.html
|
All times are GMT +1. The time now is 12:18 AM. |