|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
super je ispalo !
Cist primer onoga o cemu pricam sve vreme - IZ PRVIH 4 TAKTA SE CUJE DA PESMA OBECAVA, (i da treba slusati dalje) Puno nasih muzicara cak ni ne ume da tih (kljucnih) nekoliko taktova na pocetku (koji treba da "upecaju slusaoca") napravi kako treba. Ja ne bih uopste pravio miksa MNOGO razlicit od ovoga...!! Moze da se pokvari...jer uvek ima nesto u onom prvom pokusaju (koji jeovde vise nego dobar...)
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Hvala
![]() Nekako si i mislim ostaviti ovakav miks, mo?da malo nekog reverba na uvodnu gitaru (ali to ću vidjeti kad probam), malo bolje ispeglati back vokale i dati im malo "zraka" i prostora u stereo slici (i ujednačiti im dinamiku), i to je to. Eventualno u nekoj mastering fazi jo? počistiti neke "mulj" frekvencije i mislim da smo gotovi. Ne bi puno limitirao jer mi se dinamika čini ok, a ne povodim se za onim da mora biti glasno, dra?e mi je da ima neku prirodnu dinamiku, pa tko hoće glasno neka pojača prilikom slu?anja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Prosto je neverovatno da se danas 99% muzike tako preterano limitira.
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Da, ne dam se uplesti u "loudness war"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
KonaČno! | Arthur | Promocija radova | 23 | 08-10-2010 02:50 PM |
Peglanje (uravnote?enje) snimka | alfom | Audio Produkcija - Tehnike | 27 | 11-09-2010 11:27 AM |
Consecration konačno objavljen! | Arthur | Promocija radova | 7 | 02-04-2010 01:02 PM |
Najbolji kvalitet snimka | pevac | Computer Hardware | 16 | 11-03-2009 02:26 PM |
Akustička obrada - konačno eksponirana | NLP | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 08-12-2008 03:21 AM |