![]() |
Is it love - konačna snimka
Pozdrav,
Evo konačno smo ovu pjesmu priveli kraju. Ovo nije konačni miks, samo grubi, ide par stvari u "clip", a i bek vokali su uvaljeni onako bez obrade, to jo? dosta treba srediti. Miks će se detaljno raditi ovih dana, ali bio bi zahvalan na nekim mi?ljenjima o pjesmi, zvuku, aran?manu... Hvala http://www.box.net/shared/i7q9g4qu0g |
Re: Is it love - konačna snimka
Hej. Meni je ovo super. Taj retro feeling. Ne samo zbog stila muzike nego mi je kompletno u tom retro folu. Ne bih davao savjete tipa: "pojacaj ovo, stisaj ono" jer mi se cini da bi se nesto moglo poremetiti. Respekt! (Vozi me na Jinxe malo:-))
|
Hvala ti, to ćemo sve jo? malo speglati. Imamo i neki tekst na HR, pa čak razmi?ljamo i tako snimiti, a pjevačica mo?da ima malo boju glasa kao Jaja :) U svakom slučaju usporedba s njima je kompliment :)
|
Fantastično. Retro ili ne, u svakom aran?manu ovakve pesme će zvučati dobro. Melodija, ritam, vokal, sve je naprosto divno. A sa tekstom na hrvatskom to će biti pun pogodak.
?to se tiče produkcije, ni ja ne bih da dajem savete tipa ti?e/glasnije, to ćemo čuti kad miks bude sređen, ali u svakom slučaju na va?em mestu bih potro?io dosta vremena i energije na to, jer zaslu?uje da se dobro "ispolira", nema razloga da bude u lo-fi fazonu. |
Hvala ti puno. Kao ?to čuje?, malo smo promijenili aran?man, ubacili akustičnu, pa zvuči malo vi?e melodično, ponovo snimili bubanj (ovaj puta stereo) i digli pjesmu iz F dura u G, malo vi?e grize :) E sad kad je sve snimljeno, ja ću doma raditi jedan miks, a frend u studiju drugi, pa ćemo vidjeti koliko zaostajem :)
|
Odlicno!
Preko ovoga ubacis LP crackle i to je to. Leto '67... |
predobro!
|
Quote:
|
Hvala kolege, to mi puno znači :)