|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Nije SP2 u pitanju, vec sam proveravao... Nervira me to sto je nekada sve radilo, a sada nece, a tako me mrzi da preinstaliram ceo sistem, to bi trajalo bar nedelju dana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ako neko ima slucajno fajl GigaClean.exe, trebalo bi da se nalazi na instalacionom CD-u GigaStudija 3.0, neka mi se javi na PM. Unapred zahvalan...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Nisi rekao glavnu stvar:
a) koju karticu koristis? i b) koje drajvere koristis? podpitanja: c) da li koristis i audio i MIDI preko iste kartice? d) da li stratujes prvo GS pa sekvencer ili obrnuto? e) da li ako je druga verzija prvo startujes ReWire pa GS ili....?
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Koristim Creamware Luna II karticu. Digital Cave, nisi me bas najbolje razumeo jer je to sto mi se desava stvarno neverovatno. GigaStudio mi radi i kao stand alone aplication i u rewire i gsif mode-u. Problem je sto mi se windows sjebe kad je GigaStudio instaliran. Restartuje se kad kopiram fajlove i kreiram nove foldere. A cim deinstaliram GigaStudio svi problemi nestaju i sve radi savrseno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Gle... ja imam isti problem. Radim preko rewire-a jer 0404 nema GSIF drivere...
Ako netko zna neka kaže što je u pitanju... Meni se komp restarta odjednom i pokvare se drajveri od grafičke pa ih moram brisat u safe modu da uplaim komp normalno nakon restarta... Sve je bilo okej dok ga nisam instalirao, sad se ponekad restarta i kad ništa ne radim u gigastudio. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ima li ko iskustva sa Gigastudio 3? :) ja da!!! | korg | Audio Software | 22 | 14-10-2004 01:49 PM |