![]() |
GigaStudio 3 veeeliki problem...
Kad instaliram GigaStudio desavaju mi se cudne stvari, prilikom kreiranja novog foldera, kopiranja fajlova i sl. restartuje mi se komp. Cim obrisem GigaStudio svi ti problemi nestaju. Probao sam sve i svasta i nikako da mi podje za rukom da resim problem. Svaka sugestija bi mi dobrodosla. Unapred hvala!
p.s. Windows XP SP2, Barton2500+ 1.5GB RAM... Pre par meseci mi je sve radilo bez problema, ali sada... |
Re: GigaStudio 3 veeeliki problem...
Meni se to desava kad hocu da ucitam semplove u njega...odmah se resetuje.
|
|
jel mozes da kazes tacnu verziju GS? Koja trojka je u pitanju?
|
nikako nemojte koristiti prve verzije 3.0/3.0.1 nego obavezno updatujte da bude najnovija (3.1) posto su prva izdanja bila uzasno bagovita...
|
Koju god verziju da koristim uvek isti problem. Probao sam 3.02, 3.03, 3.04, 3.10 i nece.
|
To da automatski restarta komp mi nije jasna.. ali da se smrzne... hm, ovako, ono sto je inace veeeliki problem kod Giga Studija je njegov (kako se ono tocno zove?) QUICK SEARCH UPDATE... uglavnom, nista tamo u opcijama ne dirati i UVIJEK ga pustiti da napravi sto treba, znaci neka bude kvacica na yes za quick search uvijek (i na svim formatima i svim hardovima). Ja imam velikih problema kad pokusavam izbjeci njegovo dizanje na njegov nacin. Na drugim forumima takoder prijavljuju problem sa istim, pa vidi i to.
|
Mozda je problem u SP2 za Windows. On zna praviti svakakvih smetnji i ne preporucuje se bas za DAW sisteme.
|
Nije SP2 u pitanju, vec sam proveravao... Nervira me to sto je nekada sve radilo, a sada nece, a tako me mrzi da preinstaliram ceo sistem, to bi trajalo bar nedelju dana :banghead: Hvala svima na savetima, nadam se da ce neko ipak uspeti da mi pomogne da resim ovu misteriju!
|
Ako neko ima slucajno fajl GigaClean.exe, trebalo bi da se nalazi na instalacionom CD-u GigaStudija 3.0, neka mi se javi na PM. Unapred zahvalan...
|
All times are GMT +1. The time now is 02:50 PM. |