|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ja imam. Ako i neko drugi zeli skupiti iskustva
![]() korg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Moze li to raditi zajedno sa Logic-om na jednom compu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() Batali Cubase i prelazi na Sonara pod hitno!!! ![]() Anita, srce si! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() P.S. Kada ne mozes da ih pobedis pridruzi im se ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Radi i sa cubase-om, ok, cak i ako nemate gsif karticu. Samo vam treba onaj giga-vst adapter.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Shady, ne bih te zeljela razocarati, ali Cubase je sve u svemu ipak daleko napredniji program od Sonara.
Ja preferiram Sonar ISKLJUCIVO za fazu dok snimim MIDI, orkestriram - znaci za fazu skladanja koja ustvari ni ne koristi puno opcija programa. Sonar mi se pokazao kao bolja MIDI podrska, u kombinaciji sa Gigom mogu ucitati milijun instrumenata i sve radi besprijekorno dok mi to jednostavno ne uspijeva sa Cubase-om. Zasto, ne znam. Ali nije ni bitno. Znaci, kad trebam ucitati cijeli orkestar i orkestrirat - sonar. Kad radim pop glazbu, nesto snimam, koristim manje samplova i vise je zivog snimanja.... - CUbase - jer ima nevjerojatne mogucnosti i olaksava posao u vezi milijun sitnica (od kojih neke ima sonar, neke ne). Ali ja stvarno izbjegavam religije maximalno. Religije AMD-a i Intela, Cubase-a i Sonara. Ja sam za sve sto radi. Ima jedna, mozda naizgled nebitna stvar... ali sonar-ove trake kad se smanje na minimum su dvostruko uze od Cubase-ovih i preglednije. Evo jedan primjer mog projekta na kojem trenutno radim ![]() To sto se ove trake mogu suziti meni je jako bitno za razliku od cubase-a gdje bi ovih 60-tak traka koristilo valjda 5,6 prozora... sto meni ne odgovara. Ali Shady, stvarno probaj nauciti cubase.... ja mu se za neke stvari uvijek vracam (kao za neke druge sonaru..) Gotovo uvijek kad krenem nesto snimat - audio... dodem do cubase-a.... i gotovo uvijek kad krenem nesto ozbiljnije i kompleksnije skladat... vratim se sonaru. Ja imam neke tutoriale koji su nevjerojatno jednostavni i odlicni - za ucenje cubase-a. Ako se odlucis za tu varijantu. Ali ne moras jer sve su to ok programi. Ali kako za sto i kako za koga i koje potrebe. Bez softwarskih religija. Ovako znaci, izgleda cubase. Na jedan prozor mi stane 20 traka. Manje boja (ja volim boje - osim sto sam zensko... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Mogu se promeniti i boje traka, a takodje se mogu i suziti da budu uske kao u sonaru...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako syncovati pc gigastudio daw to mac g5 daw!!! | samplemaniac | Computer Hardware | 5 | 02-02-2005 12:54 AM |