|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Banned
|
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
e jebemu misha zar je teshko ukucati group u help file nisu se dzhaba ljudi muchili da ga naprave ...
Settings for group channels The group channel strips are (almost) identical to audio channel strips in the mixer. The descriptions of the mixer features earlier in this chapter apply to group channels as well. Some things to note: You can route the output of a group to an output bus or to another group with a higher number. You cannot route a group to itself. Routing is done with the Output Routing pop-up menu at the top of each channel strip. There are no input routing pop-ups, monitor buttons or record enable buttons for group channels. This is because inputs are never connected directly to a group. Solo functionality is automatically linked for a channel routed to a group and the group channel itself. This means that if you solo a group channel, all channels routed to the group are automatically soloed as well. Similarly, soloing a channel routed to a group will automatically solo the group channel. eto ![]()
![]() |
#15 | |||
Administrator
|
![]() Quote:
moja greska, fx je u pitanju... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Banned
|
![]() Quote:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Ma htio sam ...kao ?to sam napisao cjeli drum poslat u jednu grupu i toj drum grupi preko send stavit kompresor ( neko je o tome prije pisao.. ja probao i ono ... odli?no) a da mi opet na snaru ima neki reverb i da je cjela ta drum grupa ili bus u nekom blagom room-u .. impulsi .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
Dakle , na svakom izlazu kanala odredi? grupu u koju ga ?alje? . Grupi gde si ga poslao dodeli? send na kome si insertovao kompresor ( bilo je i pre re?i o tome , ima? i pode?avanje kompresora , potra?i ) . Kanalu dobo?a dodeli? send na kome insertuje? reverb . Kompletnoj grupi dodeli? send na kome insertuje? impulsni reverb .
Da li si razumeo ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Jesam, sve ok... znam princip kako se routa iz audio kanalu u grupe samo to sa svim tim sendovima nije bilo najjasnije.. sad sam ponovio gradivo i pi?im dalje. 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
Budi oprezan sa komresorom na sedu . Ja bih to pre ostavio sa post . Ali ako ti radi dobar posao u miksu , onda nemoj .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo grupe... | psionic | Audio Software | 4 | 02-12-2008 12:37 AM |
novi singl grupe queen | alavuk | Razno | 13 | 04-12-2007 05:50 AM |