|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]()
MD:
Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
Ipak ovo je moj subjektivni utisak . Ako tebi bolje zvuci drugacije , u redu . Bar u umetnosti je sve relativno : moze ovako a moze i onako . Zato je dobro da ima sto vise misljenja i iskustava .
Nisam se usrecio sa softverom do sad . Onaj R66 je solidan . Nikako da nabavim Kontakt 2 ( radim sa Kon. 1.5 ) pa da isprobam njegove impulse . Za njih mislim da bi trebali biti najbolji/najupotrebljiviji . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Reverb pa posle toga compressor (na kanalu) ? Au, to sam probao, uvek upropasti stvar....mada, mozda se uz igrariju sa attackom i releaseom na compressoru napravi nesto sto mi bi moglo da bude dobra fora, ali generalno - do sada mi je uvek zvucalo bljak
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Mo?da ako te?i? eksperimentiranju... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vibrator
|
![]()
sto napadate coveka??
pustite ga da kaze..... on zna bolje od nas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Nemoj nikada misliti da ja osporavam tvoj nacin rada . Samo kazem sta je meni u mom radu bolje . Sto duze radim koristim sve manje efekata . Kompresor vise skoro i da ne koristim u miksu . Reverb : 1- 2 senda . Eq sam koristio na svakom kanalu . Danas cu isprobati svoju novu teoriju na delu , ako bude onako kako predpostavljam , ubuduce u miksu mi nece trebati bar polovina Eq od broja koji sada koristim . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Samo napred ....radi i probaj .... samo pazi pri komprimovanju reverba koji nije previse kvalitetan ( a ni jedan native bas nije .... ) ti smanjujes dinamiku izmedju pocetka reverba i repa , sto znaci da pojacavas rep koji je najslabija tacka svakog reverba koji nije Hi end a narocito TC native koji ti koristi ima uzasan rep ..... Tako da bolje da jednostavno malo pojacas return
Inace nije beuobicajeno da se stavlja chorus ili nesto tako iza reverba .... postoji jos par trikova pa ko je zainteresovan neka pita Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
Max , hvala na odgovoru . Da li si probao R66 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Redosled povezivanja | Francuz | Audio Produkcija - Tehnike | 28 | 23-02-2008 05:42 PM |
Razvoj efekata na GPU-u | peraZdera | DSP forum | 31 | 10-05-2006 10:31 AM |
Normalizovanje, redosled | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 47 | 13-10-2005 04:20 AM |
Automatizacija Waves efekata u SX2 | sashonz | Audio Software | 4 | 12-07-2005 11:35 AM |
Rutiranje efekata | Arthur | Audio Software | 20 | 02-10-2004 09:35 AM |