|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Mogu se ja ubaciti na KONTRABAS?
Vidim, Max i Deky... pokusali snimiti zivog i na kraju koristili sample-ove! VEc sam spomenula da uskoro idemo snimati zivi bubanj u studio (pravi)... i varijanta je bila uzeti i kontrabasistu! Taj deal sa kontrabasistom i nije prejednostavan (i prejeftin)... pa se dvoumim oko toga. Posebno kad uzmem u obzir vasa iskustva. Sto se trilogy kontrabasa tice.... meni je zvuk prekrasan... ali imam problemcic uklopiti ga u pjesmu.. jednostavno nije prodoran kad ga je u pozadini, uopce mi ne daje onu vibru koju bas mora davati (ako pojacam da to da.... onda se nista drugo ne cuje). Mozda ja to ne znam srediti pa mi sugerirajte. Ipak.. odlucih se za EW kotrabase i to ne solo i to s koristenjem tu i tamo snap-ova i to zvuci prljavo.. zivo... odlicno! Ok, da se vratim na pitanje. Sto da se ne zezam sa kontrabasistom? Dajte mi mali razlozic da si pojednostavim zivot.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Bass | Mogli | Ogi Radivojević | 5 | 14-10-2007 12:03 AM |
sub bass nivoi | balthazaar | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 04-12-2006 12:06 PM |
50 bass tips ! | Color | Tutorijali | 0 | 19-05-2005 05:25 PM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |