![]() |
Bass ali koji?
Taj bass me ubija jo? je i dobro ako experimentiram pa upucam neki synth
bass ali neki natural koma.Trilogij ni?ta ne valja pre okrugli i nekako str?i. Molim par preporuka ili jo? bolje koji bass vi upotrebljavate!?? :oops: :oops: :oops: :idea: |
Music Man Stingray 5 :wink:
|
Quote:
Hmmmm.... ako podjemo od pretpostavke da covek nema Music Man-a, Jazz Bass, or nesto nalik tome, a ako dodamo i to da mozda ne ume bas da trcka po zicama, mozda ipak da proba VST Hardcore Bass, Broomstick Bass ili neki dobar Akai? :D Salu na stranu... Ako mozes da snimis zivu bass gitaru kao sto Oggy kaze, ja sam uvek za to, ako nemozes, pogledaj malo vise o VST-ima koje sam ti naveo... Zavisi sve od pesme... nekada je stvarno bolje uzeti neki sample, ili VST. ************************************************** ************* Auuu... Tek sada videh da se tebi Trilogy ne svidja... onda stvarno i definitivno ti treba ziva Bass gitara... |
Pa covek rece: "Molim par preporuka ili jo? bolje koji bass vi upotrebljavate!??"...
I ja napisao :D :D :D Mada ne prezam ja ni od synth-a u zavisnosti od prilike. Sto bi rek'o jedan moj drugar: "Prilika stvara lopova" (istina, on ovo kaze kada "muva" zauzete devojke). :D |
Meni je Hardcore bolji nego Trilogy
|
Na Trilogyu te?ko da ne?to ne mo?e da se namjesti. Ako samo u?itava? njegove farbe, ok... uvijek mo?e ne?to faliti. Ali, moraju malo i da se ?a?kaju oni dugmi?i, na onoj plavoj tabli. Definitivno, mo?na sprava!
|
Quote:
Atmosphere je plav... :mrgreen: |
PSO2 - fretted .
Ima silan sinteticki bas ( najbolji i najoriginalniji koji sam uopste cuo ) na nekom starom ( a samim tim i prilicno jeftinom modulu Rolanda , samo ga treba pronaci ) . Ako te zanima mogu se raspitati . Nazalost , Trilogy je neupotrebljiv ( po meni ) . |
bas
Pa evo i ja nesto da dodam i ja trazim neki dobar bas za rumbe i dvojke .mada sam cuo od jednog da postoji neki pravljeni presetovi za hardcore bas dali to neko ima bilo bi super da isprobam.
|
gledam ovo pljuvanje Trilogy-ja i ne verujem :shock:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:28 PM. |