|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
I sam sam se iznenadio kad sam jednom prilikom nesto radio s Behringher-ovim mikrofonom, s obzirom na cenu to je odlican mikrofon.
Ja u principu ne volim behringher ali ovde ipak pravim izuzetak. Nemoj me pogresno shvatiti i rode je odlican mic za te pare ali ti B-2 nudi opciju koja moze biti veoma korisna ako usnimavas razlicite stvari a to je izbor kako mikrofon hvata zvuk. Tri opcije: srcasta , ceo krug i osmica. Takodje se secam ali iz nekog review-a da nisu bili odusevljeni totalno sa NT1 A, nesto oko vokala al sad vadim iz malog mozga (a i to je review) Mislim da bi moj izbor bio B-2 pro ipak. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Traze se novi saradnici rumskog | diviner | Obavestenja | 14 | 09-03-2009 11:40 AM |
Izbor mikrofona? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 10-12-2004 09:39 AM |