![]() |
Dilema oko mikrofona...traze se misljenja!
Ovako, mislim nabavit kondenzatorski mic i sad, dilemiram se izmedju Behringer b2 pro (cca 1500 kn, 200 eura) ili rode nt1a (1600 kn, 215 eura)?
i vidim da je nt1 (dakle bez a sufixa) 2200 kn (cca 300 eura)...koja je razlika uopce? vidim jedino da uz nt1 dobijes shock mount i windscreen...a za nt1a to ne spominju... a b2 pro dolazi u kofericu isto sa shock mountom i windscreenom zanima me sta kazu ljudi koji su dosli u doticaj sa tim mikrofonima. |
Re: Dilema oko mikrofona...traze se misljenja!
Quote:
kome sad vjerovat :) no, enivej, zanima me sta ljudi kazu o nt1a...mogao bi njega ubost. |
-uzmi NT1A
zaboravi Behringer. nebi ulazio u detalje.. 8) |
Quote:
zahvaljujem ;) |
Quote:
slazem se s Clusterom - Rode NT1a!!! |
Rode NT1a :wink:
|
Rode svakako, jer kod Behringera nema detalja....
Mada, sta koristis kao mic preamp? Mozda bi mogao da razmislis o nekoj Audio Technica varijanti? Za cega ti treba mic? Od toga zavisi treba li ti tube ili tranzistor varijanta kondenzatorskog mica |
Quote:
za miksere, ajde, nisu najbolji ali ima puno gorih... ali patchbayeve :) jackovi sa zicom izmedju :lol: Quote:
|
Quote:
Quote:
bas gledam izbor Quote:
lampe ne mogu priustiti....jos ;) |
Donekle vezano za ovu temu, vidim da svi napolju hvale C1 Studio Projects Mikrofon koji je koliko sam shvatio kopija Nojmanove 87-ice? ?ak ga mnogo vi?e pominju nego Behringerove mikrofone, ima li ga neko od vas ili ga je probao, tu je negde po ceni? Hteo bih i ja da uzmem jedan jeftin majk za po ku?i.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:08 PM. |