|
|||||||
| DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 |
|
Member
|
Dva dana sam bio van pa me tek sad evo.
Prvo, hvala svima na lepim ?eljama i ohrabrivanjima. Jutros sam malo bolje pro?a?kao po "Installation guide" knjizi i evo ?ta na?oh: Luna, kao i sve Creamware sprave za stereo ulazom (XLR) mogu imati balansirane in i out-e, a to se pode?ava pravljenjem kabla po njihovoj ?emi (sve se ovo nalazi u toj knjizi na str. 92. i 93.). Evo kako pi?e, valjda ja nisam sve ovo pogre?no shvatio: Balanced output with balanced input (lifted ground): Balanced output ------Conductors --Polarity -- Balanced input Stereo phone plug -XLR-----------------------------Stereo phone plug-XLR Sleeve --------------Pin1---Shield--------GND------Not connected Tip-------------------Pin2---Signal1--------+--------Tip------------------Pin2 Ring-----------------Pin3---Signal2-------"-"--------Ring----------------Pin3 Balanced output with balanced input: Balanced output ------Conductors --Polarity -- Balanced input Stereo phone plug -XLR-----------------------------Stereo phone plug-XLR Sleeve --------------Pin1---Shield--------GND------Sleeve--------------Pin1 Tip-------------------Pin2---Signal1--------+--------Tip------------------Pin2 Ring-----------------Pin3S--Signal2-------"-"--------Ring----------------Pin3 Kako vam se ?ini ovo? Jesam li ja to dobro razumeo? Uzgred, njihov "Installation guide" je katastrofa. Kao reklamni materijal za prodaju njihovih sprava, a ne prakti?no uputstvo, sa tehni?kim karakteristikama. |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|