|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ne svidja mi se kako je uradjen mikx. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Sjecam se kad je Shot bio ovdje i pustila sam mu sto je Sandro radio sa Amy Jo i tako dao je svoj komentar. Onda sam mu pustila jos nesto od Amy i on se sav stresao i onako iznenaden ![]() Ma ono sto htjedoh reci ustvari: "Sto je uopce produkcija i kako je razdvojiti od same cari glazbe i same pjesme i njene magije?" Quote:
A takoder i time da ce doci nase vrijeme, neminovno. Sad... kad :roll: Ja mislim da mene ceka dug put do priznanja... ali ko ga *ebe.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
MAO
|
![]() Quote:
A nisam siguran ni to za Negovanovica, nisam znao da radi masteringe |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
evo da se i ja javim, s obzirom da sam pomenut...(Dragan) Dakle, jesam iz Crne Gore (Kotor), pa se i moje ime stvarno izgovara sa tim naglaskom na A, $to i nije lo$e, jer tako ljudi znaju o kome se radi (s obzirom da mi je ime stvarno malo bezlicno, a ovako s tim naglaskom su me ljudi nekako zapamtili)...radio sam dosta na toj ploci Van Gogha, uglavnom odsvirao dosta instrumenata, i programirao $to je isprogramirano, ali je krajnji mix ipak radio Sa$a Habic, a ja se i ovom prilikom ogradjujem od toga, jer mi se ne dopada kako na kraju zvuci taj cd...bolje mi zvuci ovo $to imam u kompjuteru, pa cu neke kompozicije obraditi kao instrumental, jer je $teta, ima dobrih momenata...jo$ da dodam da ipak ne sviram vi$e s njima (sada sam sa Bala$evicevim bendom)
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
MAO
|
![]()
Eto coveka da se javi 8)
ja sam tu "caku" za "A" zbog toga i preneo, kao neki trademark, jer sam i ja tako cuo. Ni meni taj finalni proizvod ne zvuci bas nesto, al sta je tu je. Jel i dalje Djoletov bend pod radnim nazivom "the unfuckables"? i ko sad radi sa Djukicem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
$to se tice DJukica, sada svira jedan momak iz kragujevca umjesto mene, a cuo sam i da pripremaju novu plocu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
MAO
|
![]()
ma pera je car, snimali smo ga jednom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Radim neke pesme za Aleksandrin sledeci album....pa imam kontakt sa njom .....Pitaj sta treba ......
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
omiljeni producenti elektronske muzike? | Faktor X | Produkcija Elektronske Muzike | 111 | 14-10-2014 09:03 PM |
Vazni hip-hop producenti :) | Jan | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 23-11-2009 01:21 AM |
GOSTI PRODUCENTI | Max | Predlozi i sugestije | 60 | 17-03-2005 08:03 AM |
Producenti - domaci i strani | Arthur | Razno | 26 | 04-04-2004 10:02 AM |