|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Hajde dajte va?e "favourite producers and productions" na ovim prostorima.
evo mojih favorita: 1. Vlado Georgiev 2. Giboni (gde je vec radio produkciju????) 3. Oliver Dragojevi? [(s'tim ?to se iz prate?eg videa sa audio cd-a vidi gde je radio produkciju) neko je spomenuo ranije italijanski pop rok] 4. .......
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jel si ti to gore nabrojao najbolje producente kod nas po svom misljenju?!?
Jer ako jesi.... Ja tamo ne vidim ni jednog producenta. Vlado Georgijev i nakako. Ali ova druga dvojica.... Pa... To nisu producenti. ![]() ........Oliver Dragojevic...Ha! ![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Marko Nastic
![]() pa dobro, covek ima tu finu Recycled Loops prod. kucu, samo...
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ma kakvi producenti ,kakvi bakraci
Ko te pita za producenta kao izdajes album ,uradi dobru pjesmu uzmi gitaru i odsviraj je u najjednostavnijem home studiu i ako je ona dobra tada otvaras sva vrata. Kakvi se sve idioti nazivaju producentima ![]() ajd uzdravlje |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
mozda bolje da nabrojite najbolje sound engineer-e..... producent moze biti svako...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() :o i to i albumi na kojima vam je produkcija oK ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
Nikola Vranjkovic - uglavnom sve sto je radio, a narocito "Block Out - Ako imas s'kim i gde"
Lik se cima nevidjeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa.....i ne moze biti svako producent,da moze ja bih prvi bio
![]() ![]() Oliver koliko ja znam nije isproducirao nista.Sigurno da je ucestvovao,ali ne znam da je on ista radio do kraja...Isto tako i Gibonni....A sto se tice Vlada ne vidim zasto bi mu to osporili.Na stranu da li je to dobro ili nije(po meni je vrlo dobro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Tacno tako. Nikola je radio produkcije i produkcije. ?to ka?e? izgibe. E a da li neko zna ko je radio produkciju Van Gogh-u na poslednjem albumu?
![]() |
![]() |
#10 |
MAO
|
![]()
izvesni Dragan, koji je i sad clan benda, svira bass. Kruze glasine da je iz Crne gore i da zna znanje i da je cak i radio nesto sa Cecom (valjda ceo album). Inace, izgovara se dragAan, sa naglasenim A.
Evo sad slusam "Mrave", koje je u ono vreme radio Igor Borojevic, i odlicni su. Sada se sprema izdavanje novog albuma "Straight jackinn'"-a, koji je takodje radio Borojevic, i tek sto je tooo dooobrooo... ja sam imao srecu da ga celog preslusam, i odlepio sam. Ima jos jedan nas lik vredan pomena - Sasha Jankovic - radio zadnja dva Eyesburna, J.U.S.T (sa Borisom Krstajicem), No undo, a skolovao se i radio u Engleskoj (SAE Brighton i Park Gate Studio London valjda). Ipak je Sasha Habic tata svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
omiljeni producenti elektronske muzike? | Faktor X | Produkcija Elektronske Muzike | 111 | 14-10-2014 09:03 PM |
Vazni hip-hop producenti :) | Jan | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 23-11-2009 01:21 AM |
GOSTI PRODUCENTI | Max | Predlozi i sugestije | 60 | 17-03-2005 08:03 AM |
Producenti - domaci i strani | Arthur | Razno | 26 | 04-04-2004 10:02 AM |