![]() |
=== NajJa?i doma?i producenti === .. a i ?ire
Hajde dajte va?e "favourite producers and productions" na ovim prostorima.
evo mojih favorita: 1. Vlado Georgiev 2. Giboni (gde je vec radio produkciju????) 3. Oliver Dragojevi? [(s'tim ?to se iz prate?eg videa sa audio cd-a vidi gde je radio produkciju) neko je spomenuo ranije italijanski pop rok] 4. ....... |
Jel si ti to gore nabrojao najbolje producente kod nas po svom misljenju?!?
Jer ako jesi.... Ja tamo ne vidim ni jednog producenta. Vlado Georgijev i nakako. Ali ova druga dvojica.... Pa... To nisu producenti. :lol: ........Oliver Dragojevic...Ha! :? |
Marko Nastic
:rotfl: pa dobro, covek ima tu finu Recycled Loops prod. kucu, samo... |
Ma kakvi producenti ,kakvi bakraci
Ko te pita za producenta kao izdajes album ,uradi dobru pjesmu uzmi gitaru i odsviraj je u najjednostavnijem home studiu i ako je ona dobra tada otvaras sva vrata. Kakvi se sve idioti nazivaju producentima :twisted: ,da te bog sacuva!!! ajd uzdravlje |
mozda bolje da nabrojite najbolje sound engineer-e..... producent moze biti svako...
|
Quote:
:o i to i albumi na kojima vam je produkcija oK :lol: |
Nikola Vranjkovic - uglavnom sve sto je radio, a narocito "Block Out - Ako imas s'kim i gde"
Lik se cima nevidjeno |
Pa.....i ne moze biti svako producent,da moze ja bih prvi bio :wink: (Ali bicu :D )...
Oliver koliko ja znam nije isproducirao nista.Sigurno da je ucestvovao,ali ne znam da je on ista radio do kraja...Isto tako i Gibonni....A sto se tice Vlada ne vidim zasto bi mu to osporili.Na stranu da li je to dobro ili nije(po meni je vrlo dobro :wink: ) on je koliko ja znam napisao pesmu,napravio aranzman,pevao i svirao i sa Jankovicem odradio mastering.A to je sve posao producenta :wink: |
Quote:
Tacno tako. Nikola je radio produkcije i produkcije. ?to ka?e? izgibe. E a da li neko zna ko je radio produkciju Van Gogh-u na poslednjem albumu? |
izvesni Dragan, koji je i sad clan benda, svira bass. Kruze glasine da je iz Crne gore i da zna znanje i da je cak i radio nesto sa Cecom (valjda ceo album). Inace, izgovara se dragAan, sa naglasenim A.
Evo sad slusam "Mrave", koje je u ono vreme radio Igor Borojevic, i odlicni su. Sada se sprema izdavanje novog albuma "Straight jackinn'"-a, koji je takodje radio Borojevic, i tek sto je tooo dooobrooo... ja sam imao srecu da ga celog preslusam, i odlepio sam. Ima jos jedan nas lik vredan pomena - Sasha Jankovic - radio zadnja dva Eyesburna, J.U.S.T (sa Borisom Krstajicem), No undo, a skolovao se i radio u Engleskoj (SAE Brighton i Park Gate Studio London valjda). Ipak je Sasha Habic tata svima :guitar: |
All times are GMT +1. The time now is 11:33 PM. |