|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Kako ga stvarno nabaviti dobro pitanje :roll:
![]()
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
Anita, jesi li probala klavir sa "HQ Orkestral"? Imaju samo taj jedan (u brdu guda?a, duva?a i udaraljki) ali fino zvu?i. Isprobaj ga, mo?da ti se svidi.
I vrati onaj stari avatar, ne ru?i mi snove!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() Sto se tice PMI-ja Old Lady i nabavke.... za mene ne brinite. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
HQ ORKESTRAL (tvrtke EDIROL)
to ti je, Anita, jedan mnogo dobar software, koji sadr?i izvanredne farbe za profesionalni rad na projektima ozbiljne muzike. Zna? ono- francuske horne, guda?i, itd... Ma, cijela filharmonija je tu! Svaku boju bilo kog instrumenta mo?e? prije upotrebe preslu?ati u izvanrednom DEMO-u (to su ba? dobro odradili i dok slu?a? DEMO misli? da to nije farba nego realni usnimak sa neke opere, na primjer!) Medju brojnim orkestralovim farbama ima? samo jedan, ali jako dobar klavir! Naravno tu su ponudjene opcije da taj klavir mo?e? editirati ako to ho?e?, tako da mo?e? da ga farba? kako sama ?eli? i onda to ?to uradi? mo?e? zapamtiti kao novi preset (ima? u samom programu mnogo slobodnih USER mjesta gdje mo?e? sa?uvat tu farbu) Ja, dodu?e, nisam obradjivao ovaj klavir jer mi jako dobro zvu?i i onaj jedan kojeg oni nude, i ne treba mi bolji za ono ?to ja radim. HQ ORKESTRAL je vi?ekanalni program tako da sa njega mo?e? vu?i istovremeno vi?e farbi, razvrstanih u razli?ite kanale i midi trake... (imam ti jo? ne?to u vezi ovog programa ali to ?u na PM, pa pogledaj tamo). Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
... da.. i ja bih rekao da Anita ne treba brinuti nista za nabavku Old Lady... i jos sto sta... jel tako Anitice?
![]() ![]() korg |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
pokusaj mozda Korgove klavire.. ne mislim moje.. nego klavire sa sample CD-eja.. best of T & M series.. itd itd..
korg |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Tko ga pozna, znat ce tko je. ![]() Thanks "korg"..... i tebi. Vidimo se uskoro.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Masteriranje pomoc molim | Lipkran | Produkcija Elektronske Muzike | 13 | 19-11-2009 10:02 PM |
Molim Za Pomoc!!! | stacato | Audio Software | 12 | 15-01-2009 02:05 AM |
Molim pomoc | STUDIOTON | DSP forum | 3 | 22-02-2006 01:49 PM |