|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Stvarno je bilo strava. Ja sam, moram da se pohvalim, bio na 50m od Stinga, sto je stvarno bilo jako dobro, s obzirom da su do bine bila zauzeta sva mesta za VIP.
![]() Elem... Interesantan je bio za cuti Budapest Jazz Orchestra, koji je bio prva predgrupa, a pevali su njihovi "Idoli"... posle toga Suzane Vega... mislim.. ![]() ![]() Sting... Hmmm... Koncert je poceo sa matricom balade (mislim da se zove when we dance)... tada su oni izlazili na binu, masa se palila i to.. ![]() Heh... sad ... da nisam bio na probi (jos oko 15h), bio bi sokiran... ali posto sam vec cuo Sacred Love na probi, i kako su otpriasili preko matrice... huh... Eh da.. bio je neki novi bubnjar... Razbio je tip... Sve u svemu odlican koncert.. Posebno mi se svidja sto nije bilo onog foliranja, kao sto je bilo kod svih ostalih... Menjanja 50 gitara u toku 5 pesama i takve stvari. Sting svira jednu bass gitaru sve vreme, i to neku staru izlizanu... ![]() Elem... Prilazem dve slike sa probe i dve slike sa koncerta... i nisu bas nesto... ali vidi se ono sta treba.. 8) http://revolt.suonline.net/sting/ |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Madonna koncert u BG | filip | Pricaonica | 18 | 31-08-2009 12:08 PM |
e ovo se zove koncert -17 | Mika Technika | Razno | 4 | 26-11-2008 05:36 PM |
Sting Ns | Oggy | Razno | 42 | 10-07-2006 10:13 AM |