|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
KAKVA SVIRKA!!!!!!! Gledao mnogo, sve su bile dobre, ali ovo... BRUKA!!! Kakva energija, kakva uigranost, kakav groove....... Sat i po strasnog prasenja, neverovatna reakcija publike i energija. Ni na jednom njegovom koncertu koji sam do sada gledao se nije desilo tako nesto. Publika je pevala samostalne deonice, viseglase, urlanje, navijanje... Tako nije bilo ni na onom legendarnom koncertu u Oslu (Miler, Kirkland, Kolaiuta i Sting) koji ja cenim za jedan od najboljih ikada... Ako neko ima taj koncert, dao bih litar krvi, 5 godina zivota....... Samo je Dominik iz stare postave, tu je neki gitarista koji se nije isticao, ali se lepo cuo i bubnjar.... BUBNJAR!!!! Kakva zivotinja... Taj je pobegao iz Pantere ili nekog slicnog benda, ali definitivno naj bubnjarskiji bubnjar koji je svirao sa Stingom! Manu ispade sminker pored ovoga i to oonako, metiljav... A ja ga iizuzetno postujem... Ovaj definitivno nije svoj, ali ubi kako svira... Cvrst, snazan, zajeban Generalno, ni Police nije zvucala ovako nadrkano, a opet prefinjeno.. Ma idem da slusam one snimke sto sam napravio i da patim sto nije bio jos jedan bis... ![]()
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ja sam upravo dosla i pozurila da cujem vase reakcije...E bas si dobro rekao,tako jak i energican zvuk,a opet prefinjen!Samo nisam pod tolikim utiskom kao ti jer sam bila predaleko,nazalost(cak kod poslednjeg video bima),tako da se vise culo zezanje i prica ljudi nego sam Sting,ali bez obzira,dozivljaj je cuti Fragile uzivo..ma sve vreme sam se jezila...Sada mi se tek slusa...
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ja bio tacno gde treba
![]() Dosao ranije, setao da nadjem najbolje mesto, nakupovao pice i ukotvio se ![]()
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
kratko,kratko..mogao je jos neke svoje hitove da otpeva..al s obzirom na energiju dobro je da je i ovoliko izdrzao..mada ne znam kakav je utisak publika na njega ostavila..nesto mi nije bio uverljiv onim hvala na kraju..
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Tom recenicom je Sting zavrsavao svaki koncert koji sam gledao.
Nije svirao ni jednu pesmu sa poslednjeg albuma... Tacnije, izuzevsi "Desert Rose" (najgora pored "Every Breath"...) nije svirao nisat sa poslednja tri albuma. Ja sam bio iznenadjen energijom kojom on i Dominik zrace. Oni su u srednjim pedesetim i malo je zajebano ispucati sat i po bez ijedne pauze, bez ijednog razgovora... Ko svira- zna Meni je i ovo bilo super. Instant zadovoljstvo. Desilo se sve sto treba, ali mi je zao sto ima dosta pesama sa poslednjeg albuma koje su mi drage, a nisam cuo. Ima dana...
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Valjda svako od njih to dozivljava kao svoj posao,mada tesko je da ostanes imun na cinjenicu da je ,veceras,doslo da te slusa 20000 ljudi..I svi vriste i sire ruke samo tebi...Slusala sam muzicare koji dodju odsviraju i pobegnu bez ikakve energije,bez obzira sto su oci mase uprte u njih,a sa druge strane i one (Bajaga konkretno),na cujoj svirci se pojavilo stotinak ljudi,a oni nisu stali 3 sata,zezali se..da sam i sama stajala bilo bi mi strava..Bas su me tada odusevili....
![]() |
#7 |
Member
|
![]() ![]() Znaci , kakav BOOM za otvaranje koncerta sa zestokom verzijom Message in the bottle ,a potom josh brdo stvari od Policije , na moju veeeeliku radost. Jedina zamerka je duzina koncerta i ta dva nazovi bisa , koja uopste nisam tako doziveo. Mislim, covek je istrcao sa bine i odmah se na istu vratio ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Takodje sve pohvale...
Prvo smo se bili razočarali, kao fak nema klavijature šta je ovo, kakav je ovo Sting? ... ali kad je počeo Message in the bottle, samo sam se ukopao i nisam mogao da verujem, kakav zvuk, svirka, energija... samo što nisam zaplakao od sreće.. ![]() ...jes da me danas bole noge jedva hodam, ali ne žalim... vredelo je 5 sati stajanja... ...a bubnjar... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() al opet ja nisam isla da slusam the police nego stinga pa sam se razocarala sto nije svirao neke stvari posebno s poslednjeg albuma..a na desert rose su svi prsli..kako smo turska zemlja..
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sting koncert | STUDIOTON | Razno | 13 | 08-06-2004 01:22 PM |