![]() |
Sting koncert
Hoce li neko ici na ovaj koncert u Budimpestu?
-Zao mi je sto sam sprecen da idem (bio sam na onom zadnjem pre 5-6 godina) ali bilo bi lepo da neko ode i prenese utiske .. P.S. Necete valjda propustiti najbolji koncert na svetu!? |
auuuuu tesko je ovo i procitati a kamoli propustiti. Pa kada je? I kako nabaviti viszu za Hungary???
|
Quote:
|
Nije bas tako lako sada posto je Majarska clanica EU. Treba shengen viza, cini mi se..
Hteo sam ja ici na taj koncert al' kasno sam saznao :( |
pa ne znam...evo ja je imam do februara 2005...koliko se secam lako sam dobio...
|
Koncert je cini mi se ili 5. ili 6 .juna ..
Moze se otici i mislim da nije kasno .. Moj prijatelj Oggy ide a kako je sa vizom i sl.moracu da se raspitam i to jos koliko veceras pa cu vam reci sve detalje pa da nekoga posaljemo u Pestu na koncert .. |
Ja idem. Koncert je inace free na nekom trgu, vodafon ili tako neki njihov mobilni operater casti grad svake godine sa ovakvom nekakvom manifestacijom.
Inace viza se dobija odma, momentalno, barem u subotici. Tj. barem sam je ja tako dobio pre 2-3 meseca... :roll: |
Ja idem. Koncert je inace free na nekom trgu, vodafon ili tako neki njihov mobilni operater casti grad svake godine sa ovakvom nekakvom manifestacijom.
Inace viza se dobija odma, momentalno, barem u subotici. Tj. barem sam je ja tako dobio pre 2-3 meseca... :roll: |
Quote:
|
Madjari i Evropa....
Nekad smo mjenjali farmerke za njihov sir i kajmak i vajkrem a ljudi sad odose u europu.Eeeeee,sto nam je ovo trebalo. |
All times are GMT +1. The time now is 01:36 AM. |