|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#131 | |
Member
|
![]() Quote:
Ali to je dakako moj stav. Ja nisam većina Većini se ova muzika odavde eto, sviđa. Å*to je ok. Ono ovde oduvek srcem i duÅ¡om pripadaju. Ja ne. A o muzici koja mi se sviđa dragi Igore, mogao bih da piÅ¡em traktate, ali Å¡ta vredi..Kome..? Čemu..? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 19-10-2017 at 06:46 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Member
|
![]() Quote:
Istina, tema je takva. Računam sve nas "rokere u duÅ¡i" taj turbofolktronik negde boli. Kao fenomen. Kao poÅ¡ast koja se uopÅ¡te dogodila. Kao ružan san ili kletva. Ono Å¡to me opet čudi je jedan drugi fenomen: Forumi ovog tipa zavise samo od jedne stvari: Od volje ljudi da učestvuju u njima. Inače se gase i nestaju. I uvek je na forumima (kojima je smisao Reč, Misao, Rasprava isl) bilo likova kojima previÅ¡e reči ili miÅ¡ljenja kao da smeta. Nije li to apsurd? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. A piši slobodno, oni koji su još uvek u kafani su ionako odavno utrnuli.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 19-10-2017 at 07:27 PM. Reason: P.S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Member
|
![]() Quote:
Dakle, da bi tvoj iskaz "tebi smeta sve" bio tačan, trebalo bi da sam na svim tim topicima izrazio neki vid svog nezadovoljstva, right? Opet, ima bar joÅ¡ tri topika gde sam učestvovao viÅ¡e sa pitanjima nego sa komentarima i svojim stavovima. S druge strane, ovaj tvoj iskaz ima logike ako se primeni striktno na ovu temu (Turbotronik novokmponovani folk itd..) Tu mi odista smeta sve, od ideje, preko realizacije do uticaja te "muzike" na plebs. Ali, nisam ovu temu ni doživeo kao mesto gde treba da se svi divimo tom muzičkom pravcu, te da su svakojake kritike i osvrti na istu, viÅ¡e nego dobrodoÅ¡li. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Member
|
![]()
Kad čitam ovaj tvoj opis ja vidim nekog ko je popio po koju preko u kafani, a ne Å¡ankera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Member
|
![]() Quote:
Å*to se teme tiče, ok, neka smo u kafani, samo mi nije jasno kako to odjednom turbo folk ispade u toj konstrukciji neÅ¡to novo, da ne kažem, progresivno, a sad neki matori zatucani ljudi ga baÅ¡ ne kapiraju ![]() Da se razumemo, ja Turbotronik film nisam gledao sa mržnjom, kao film mi je bio jako zabavan, a u tim ljudima u filmu u principu nisam video niÅ¡ta zaista vredno gađenja i slično. (Zapravo sam i naveo to kao moje iznenađenje, da se meni čini kao da oni ne znaju Å¡ta je turbo folk). E sad, to Å¡to je meni bio zabavan taj film i to celo iskustvo, ne znači da smatram vrednim to Å¡to oni rade, to zaista ne vidim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ostao bih ipak još malo.
![]() |
![]() |
#139 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#140 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Turbo folk ili sta god ? | ugljesa | Promocija radova | 8 | 24-10-2012 01:46 PM |
gastos folk.......... nova kategorija | shashko | Razno | 12 | 27-11-2010 11:30 AM |
Folk(Narodna)muzika | master29 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 111 | 03-03-2008 03:28 AM |
YU Pop & Folk VS. ....... | idekius | Razno | 53 | 28-11-2007 10:48 AM |