|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Onako ovlaš sam ponovo preleteo ovu prepisku, i mogu vam reći da je do jaja. U kafani koja je odavno pred fajrontom neke čiče raspravljaju o unutrašnjem neprijatelju koji rovari protiv svetlih tekovina urbane revolucije. Hajmo, ljudi, na pijac ili na ulicu. Ili na binu. Batalimo forume, a naročito ovaj. Odavde su i kuvari i konobari odavno zbrisali jer su našli bolje poslove. Nema ko da vam donese ni ćevape ni pivo.
Pozdrav, Vasa (čuvar klozeta A.K.A. deda-sera)
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
A Gillete mu dodje kao sanker u toj kafani.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Istina, tema je takva. Računam sve nas "rokere u duši" taj turbofolktronik negde boli. Kao fenomen. Kao pošast koja se uopšte dogodila. Kao ružan san ili kletva. Ono što me opet čudi je jedan drugi fenomen: Forumi ovog tipa zavise samo od jedne stvari: Od volje ljudi da učestvuju u njima. Inače se gase i nestaju. I uvek je na forumima (kojima je smisao Reč, Misao, Rasprava isl) bilo likova kojima previše reči ili mišljenja kao da smeta. Nije li to apsurd? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. A piši slobodno, oni koji su još uvek u kafani su ionako odavno utrnuli.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 19-10-2017 at 07:27 PM. Reason: P.S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
Dakle, da bi tvoj iskaz "tebi smeta sve" bio tačan, trebalo bi da sam na svim tim topicima izrazio neki vid svog nezadovoljstva, right? Opet, ima bar još tri topika gde sam učestvovao više sa pitanjima nego sa komentarima i svojim stavovima. S druge strane, ovaj tvoj iskaz ima logike ako se primeni striktno na ovu temu (Turbotronik novokmponovani folk itd..) Tu mi odista smeta sve, od ideje, preko realizacije do uticaja te "muzike" na plebs. Ali, nisam ovu temu ni doživeo kao mesto gde treba da se svi divimo tom muzičkom pravcu, te da su svakojake kritike i osvrti na istu, više nego dobrodošli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Kad čitam ovaj tvoj opis ja vidim nekog ko je popio po koju preko u kafani, a ne šankera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ostao bih ipak još malo.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Turbo folk ili sta god ? | ugljesa | Promocija radova | 8 | 24-10-2012 01:46 PM |
gastos folk.......... nova kategorija | shashko | Razno | 12 | 27-11-2010 11:30 AM |
Folk(Narodna)muzika | master29 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 111 | 03-03-2008 03:28 AM |
YU Pop & Folk VS. ....... | idekius | Razno | 53 | 28-11-2007 10:48 AM |