|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Pro Member
|
![]()
I don't give a damn about any trumpet playin' band,
It ain't what I call rock and roll.
![]() |
#122 |
VIP Member
|
![]()
Izem li ga, meni je Mano Negra bio vrlo rokenrol.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#123 |
Pro Member
|
![]()
Naravno. Ovaj citat meni nimalo omiljene grupe Dire Straits (Škripac!) odnosi se na ove naše trube iz Guče i tridesetogodišnje recikliranje ideje da se one iskombinuju sa rokenrolom. Od Đurđevdana do danas nijedna pesma tog žanra mi se nije dopala.
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 19-10-2017 at 12:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Pro Member
|
![]()
DLM!
Naravno da ti se nije dopala nijedna pesma tog žanra, jer taj žanr koji vezuješ za "Ðurðevdan" i tome sl. i nije rokenrol. "Deca loših muzièara", na primer, jesu R'n'R. A pirkali su, još kako!
vidju bre Last edited by Igor; 19-10-2017 at 12:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Pro Member
|
![]()
Disciplina kičme
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#127 |
Member
|
![]()
Iskreno zavidim svima koji vole domaći r'n'r..
Ja muku mučim da svarim bilo šta što je sa ovih prostora. Nije da sam "hejter", zaista svima želim i da se bave muzikom, i da ih muzika učini i boljim ljudima, i da kao takvi šire dobru energiju oko sebe itd..ali mene nikada ništa sa ovih prostora ne da nije dirnulo, nego mi je čak i užasno smetalo i više mi je prijala i tišina nego sve to. Uverenja sam da naš jezik nije pogodan za r'n'r. Uverenja sam da naši ljudi uglavnom nemaju talenta i da je sve to jedno uzaludno bučno drndanje bazirano uglavnom na pozeraju, na neozbiljnosti i stidu sakrivenom iza agresije. Mislim da je r'n'r samo za engleski jezik i tu je (što se mene tiče) kraj priče. Sve ostalo je smešno, jadno i manje više tragikomično. S druge strane, imali smo divne balade, ljubavne ljige i šlagere koji tu i tamo mogu da rezonuju u našim mozgovima, kada nam je i ako nam je uopšte do toga. Sada je i to izgleda nestalo i ustupilo mesto orijentalnom melosu. Sve u svemu, moje muzičko biće ne bi ni primetilo da se na ovim prostorima nikada (and I mean: nikada) nisu ni pojavile neke azre, katarine, orgazmi, van gogovi, neverne bebe i ne znam koje sve ostale svete krave sa ovih prostora . Kažem "svete krave" jer je kod ljudi koji vole te grupe, to pitanje više emotivno nego racionalno. Oni su dabome uložili neko svoje vreme u slušanje toga, identifikaciju, projekciju itd..i onda kada im u to dirneš, kao da si im dirnuo u ženu, Boga, Zvezdu..ili u šta se već kunu. Stvar jeftinog ega, ništa više od toga. Zato i nema veze sa muzikom (a još manje sa rock and roll-om) Sve u svemu..mnogo razloga zbog kojih ja danas ne mogu da nađem ljude za r'n'r cover band ![]() Ko mi je kriv kad sam cepidlaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
VIP Member
|
![]()
Onako ovlaš sam ponovo preleteo ovu prepisku, i mogu vam reći da je do jaja. U kafani koja je odavno pred fajrontom neke čiče raspravljaju o unutrašnjem neprijatelju koji rovari protiv svetlih tekovina urbane revolucije. Hajmo, ljudi, na pijac ili na ulicu. Ili na binu. Batalimo forume, a naročito ovaj. Odavde su i kuvari i konobari odavno zbrisali jer su našli bolje poslove. Nema ko da vam donese ni ćevape ni pivo.
Pozdrav, Vasa (čuvar klozeta A.K.A. deda-sera)
![]() |
#129 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sent from my ME173X using Tapatalk
![]() |
![]() |
#130 |
Pro Member
|
![]()
A Gillete mu dodje kao sanker u toj kafani.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Turbo folk ili sta god ? | ugljesa | Promocija radova | 8 | 24-10-2012 01:46 PM |
gastos folk.......... nova kategorija | shashko | Razno | 12 | 27-11-2010 11:30 AM |
Folk(Narodna)muzika | master29 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 111 | 03-03-2008 03:28 AM |
YU Pop & Folk VS. ....... | idekius | Razno | 53 | 28-11-2007 10:48 AM |