|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma ja nemam problem sa njom van Reaper-a, S1 mi je glatak, C5 mi je glatak (samo lose radi sa novim plagovima i brzo napuni 3 giga rama i onda se rusi), ali sumnjam da postoji neka zajebancija izmedju Reaper-a i drajvera... Toliko volim Reaper da sam se adaptirao na to da frizujem kanale stalno... I da, sto je veci track count to su problemi sa seckanjem izrazeniji pod opterecenjem naravno, gomila efekta, a meni hvala Bogu, svi klijenti su mi megalomani i retko imam projekat ispod 80-ak kanala. Last edited by Jan; 02-02-2017 at 11:10 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Member
|
![]() Quote:
Sent from my D6503 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Pro Member
|
![]()
Evo, već neko vreme sam u Reaper-u. Gledam tutorijale, učim, istažujem, polako počinjem i da raduckam...
Ljudi, ovo je toliko dobar program da ja nemam reči!!! Osetno je startniji od svega drugog. I jednostavan je i komplikovan u isto vreme, tako da oni koji vole da uče, priklanjajući mu se, investiraju u sebe na dugoročne staze. S druge strane, posle malo vremena, eeej, ne da mi ne smeta grafičko okruženje, nego mi i prija. Ne znam kako se i Å¡ta desilo, ali to je to. I to ova default tema, skroz je dobra. Eto, hteo sam da podelim ovo s vama. Reaper je neÅ¡to novo. Nije revolucija, ali jeste evolucija. ![]()
![]() |
#106 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my D6503 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Isti slucaj je bio kod mene. Za par meseci koliko sam u Reaperu sam probao par tema i uvek se vracao na default, sada mi bilo kakvo sarenilo smeta, a kada otvorim C5 pomislim da cu oslepeti ![]() Pozdrav!
![]() |
![]() |
#108 |
Member
|
![]()
Mozda upravo grafički minimalizam i jest u prvom planu. Možda se opet počne sluÅ¡ati a ne gledati muzika. Barem u fazi proizvodnje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Member
|
![]()
Neko je pitao za ovo. Nisam probao ali reko mozda ce nekom biti od pomoci. Mora da se instalira SWS ekstenzija za ovo. http://wiki.cockos.com/wiki/index.ph...lbars_with_SWS
Sent from my D6503 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima!
Trenutno skupljam pare za novi Cubase (joÅ¡ uvek sam na krekovanoj petici) a vidim da je dosta vas oduÅ¡evljeno Reaper om, pa me interesuje vaÅ¡e miÅ¡ljenje. Å*ta se viÅ¡e isplati? Kupiti Cubase pro sa svim instrumentima i efektima koji dolaze uz njega ili Reaper pa kupovati plug in ove i instrumente po potrebi? Želim da se bavim ovime, recimo, poluprofesionalno a pauzirao sam malo duže i mislim da je sve ovo Å¡to imam krekovano za C5 prevazidjeno da bi bilo korisno uz Reaper. (I dali radi uopste?)Sad ste me zaintrigirali sa Reaper om pa se razmiÅ¡ljam na koju stranu da krenem. Hvala! Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
All About Reaper! | kravadinka | Audio Software | 5 | 25-11-2011 02:20 PM |
Reaper 4 | Everbeatz | Audio Software | 18 | 08-08-2011 09:49 PM |
Reaper 3.0 | lesha | Audio Software | 23 | 28-03-2011 07:54 AM |