|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Dragi moji forumashi, izvinite zbog kasnjenja sa odgovorom, preselio sam se privremeno u drugi stan ovde na Malti u kome nema Wi-Fi pa krademo signal od hotela prekoputa gajbe koji je los i nikakav i to sa laptopom koji mi je retko kad dostupan...
![]() Anyway, zeleo bih da vam se svima zahvalim na strpljenju i odgovorima, posle cu da vam dodelim "lajkove" i hvalospeve... Istina je da sam radio sa 32-bitnim Cubase-om onomad kada mi je padao projekat mada se isto to dogadjalo i u 64-bitnoj verziji Cubase-a 7 AI kojeg sam dobio uz Steinberg UR 22 audio inteface te sam pokusao i u FL Studiu i opet ista stvar. Ipak, navikao sam se na Cubase i volim ga isto koliko ga i mrzim ponekad tako da cu se iskesirati za full verziju svakako, ovde kosta nekih 460 evra, priustivo je za Malteske standarde. Razmisljao sam i o MacBook-u Pro sa onim Retina display-em ali kosta dobrih 3000 evra a koliko se secam ima samo 16gb rama no mozda je to i dovoljno, ne znam, nikada nisam koristio Mac u zivotu ali privlacna je sprava skroz. Ma da, sto se moje kupovine kompa tice mislim da cu u jednom trenutku samo doci u Srbiju i uzeti ruDAW x bez kucista da bih mogao da prenesem komponente u rucnom prtljagu i to je to. ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko odabira muzicke kartice ? | Sapic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 23-05-2015 09:23 PM |
Pomoc oko odabira desktop zvucnika | jakov_ct | Computer Hardware | 14 | 14-10-2011 07:37 PM |
Pomoc oko odabira audio interface-a??? | stacato | Computer Hardware | 6 | 12-01-2009 08:07 PM |
Pomoc oko odabira muzicke kartice | dogline | Computer Hardware | 3 | 15-04-2008 06:23 PM |
POMOC oko ODABIRA ZANRA! | ANITA | Promocija radova | 25 | 15-06-2005 11:59 PM |