|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Kao prvo pozdrav svima posto mi je ovo prvi post(tema) na forumu.
Potrebana mi je pomoc oko odabira muzicka kartice. E ovako ja i par drugara hocemo da sklopimo kakav takav mini muzicki stidujo za snimanje hip hop muzike. Sa budzetom smo dosta ograniceni pa se ide na neke budzet varijante. Za mikrofon smo se odlucili(Rode NT1-a)e sad me muci muzicka kartica,nisam siguran da li da uzmem neku usb varijantu sa fantomom,recimo emu 0404 usb ili emu 1212 i neki jeftinij preamp. Uglavnom budzet za muzicku karticu nam je do 200e pa ako imate neki predlog dobro bi doslo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Izgleda da cemo ipak uzeti m-audio fast track pro..
Ako neko ima neku primedbu na nju neka napise,ili neki drugi predlog... P.S. jel zna neko gde u Bg ima da se uzme i po kojoj ceni?ovde u NS je oko 220e Last edited by dogline; 15-04-2008 at 05:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Eto .... sve je super ispalo
![]() Cene su svuda iste , osim ako neko na forumu nema polovno jeftinije ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko odabira audio interface-a??? | stacato | Computer Hardware | 6 | 12-01-2009 08:07 PM |
POMOC oko ODABIRA ZANRA! | ANITA | Promocija radova | 25 | 15-06-2005 11:59 PM |