|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
gospodo draga, uspešno bez ikakve problematike koristim c5 već evo 8mu godinu, hvala na pitanju dobro smo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
i nije pitanje stabilnosti nego 32bitne arhitekture kao takve al ajd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Posto vidim da se neki sale kako sa predlozima tako i sa daw -om .. ako hoces da radis kao čovek onda uzmi kao svi u svetu a to je macbook pro i logic (moze i cubase 8 ali on kosta oko 500€ i on odlicno radi,ima najbolji midi,pusti sta pricaju ostali) mada logic 10.2.2 imas iz dz 😉 a DAW 32bit je proslost ne vracaj se na opanke nego uskaci u anatomske patike 😉😂 Ja imam sve ovo sto sam ti napisao i radim sa mnogo plagova i dosta projekta tako da ti preporucujem ono sto mislim da je najbolje.
Sent from my iPad using Tapatalk Last edited by boycek68; 08-05-2016 at 01:54 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Tako je! Bez meka ne pomisljaj da se bavis muzikom!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
a da li moze uspesno da se radi u njemu? naravno da moze, kao i u svakom drugom programu. dokaz si i ti i jos gomila drugih kolega. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MAO
|
![]()
iskreno, osim par usamljenih slučajeva, nisam imao tih problema. C5 na Win7, sad čak samo i na laptopu ga rabim. A iskreno me mrzi da se učim i privikavam na bilo šta drugo, jer sam toliko detaljno "custom"izovao svoj workflow u njemu, da mi je prilično mrsko da ga menjam.
custom keyshorcuts za milion stvari, 3 mixer windova, obilata zloupotreba Group i Fx channela a posebno Folder trackova itd itd. Čak sam recimo za usnimavanje trenutno skloniji ProToolsu, jer sam i tamo razvio solidan workflow oko elastic audia, al za mix mi je ovo i dalje ko spavaća soba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
MAO
|
![]()
naravno, u full kondiciji, windows detaljno optimizovan, nema interneta, antivirusa i ostalih gluposti na mašini na kojoj se ozbiljno radi i sl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Sto se tice sekvencera moj ti je savet da ostanesh u tom u kome si radio,naravno na novom hardveru ce sigurno da radi bolje i stabilnije.Dali win ili mac isto je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko odabira muzicke kartice ? | Sapic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 23-05-2015 09:23 PM |
Pomoc oko odabira desktop zvucnika | jakov_ct | Computer Hardware | 14 | 14-10-2011 07:37 PM |
Pomoc oko odabira audio interface-a??? | stacato | Computer Hardware | 6 | 12-01-2009 08:07 PM |
Pomoc oko odabira muzicke kartice | dogline | Computer Hardware | 3 | 15-04-2008 06:23 PM |
POMOC oko ODABIRA ZANRA! | ANITA | Promocija radova | 25 | 15-06-2005 11:59 PM |