|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Ne znam zasto bi trebao biti placebo. Ali ako i ljudima koji se bave time nije uocljiv onda ne moze biti ni industrijska revolucija. Ne kazem da covjek to ne cuje kod klikanja na bajpas ali gdje je tu onda krajnji korisnik.
Jbga nije placebo kad nasa vlada kaze kako se place povecavaju. I stvarno jest tako na inputu ( msm bruto) ali autput je u paru isti vec godinama. Jbga. Ja nisam ing ali stojim na zemlji pa pokusavam gledati na stvari onako kako ih vidi 99 % raje. U biti oni bi trebali biti cilj.. ...valjda |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Interesantna alatka nisam stigao da probam(probacu)izgleda primamljivo samo shto bi ja propustio synthove(melodije) kroz taj oshtrac,ali nishta spektakularno.Velika zamerka presonusu po pitanju synthova sta imaju tonik i shta josh(mislim da se zove tonik ili neka vocka jebem li ga),neka budu mudonje i neka sklope dogovor sa rob papenom ili refx(e to bi bilo vec neshto,moze i image line samo sa shto manje vocki)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Izbegavacu za sad barem console shaper, cudno se ponasa, malo pipnes drive odmah sve pikuje a razlika u zvuku je minimalna (zanemarljiva)
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Cudno je kako generalno imamo obicaj da kudimo sve sto je novo, tj. drugacije od onog na sta smo navikli...
Console Shaper je, po mom misljenju, odlicna "inovacija" od strane Presonus tima. Treba se jedino navici na koristenje nove alatke, a ko je smatra nekorisnom ne mora je ni "paliti", svakako je free... Takodje su najavljene slicne "MIX plugin" opcije od strane Slate Digital-a i Softube-a koji ce se pojaviti sa nekim od narednih update-ova. Osim toga, 3.2 update je doneo jos nekolicinu veoma dobrih "sitnica" Last edited by tajna92; 11-03-2016 at 07:21 AM. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Kod mene se to ne desava, bar nije do sada. Pogledacu kasnije pa cu potvrditi
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Dakle desava se ako mi je kanal postavljen na manje od nule, tipa -10 kao u videu, desnu tacku koju naprvi braket uvek popne na 0. Isto je i sa pan automatizacijom, ako mi je recimo sve panovano u desno ako koristim braket, desnu tacku mi resetuje na centar. Van toga, odusevljen sam kako radi smooth. A da ima jos jedna stvar, nebitno koliko sam zumirao u aranzmanu kad udjem u melodyne editor uvek je maximalno odzumirano, i onda moram da se smaram da zumiram, to je isto bez veze. Moram jos malo da istrazim o automatizaciji u S1, zato sto mi je ona najveci deo posla... Last edited by Jan; 15-04-2016 at 02:47 PM. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pro Member
|
Znao sam da sam negde ovo video pre, samo nisam mogao da se setim gde...
Nije uteha, al bar da znash da nije samo kod tebe i da je neko "prijavio"
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Pro Member
|
Quote:
A da li v3.2 ima taj bag ? Probacu da se revertujem na 3.2 Super, jos uvek ne mogu da prelomim sta cu koristiti, da li S1, da li Pro Tools da li da se drzim Reaper-a ili da kupujem Cubase ![]() Bilo bi dobro kad bi malo ubrzali taj horizontalni skrol, uzasno je spor Svaki ima svoje prednosti i mane... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
Kako sam ja skapirao prichu, problem se javlja samo kod nekih korisnika 3.2.1 dok je na 3.2.0 sve bilo uredu...
Nisam puno vremena proveo u S1, za sada mi vishe lezi nego repera, ono shto me bash "izludjuje" je kompletan meters na kanalima... al to je do mene i navike na C5 (verovatno). Kontam da korisnicima PT nema nishta neobichno xe xe Ne znam dal sam se istripovao, a jel imao S1 ikada imao opciju da pokaze peak value? (kao broj) S`ozbirom da se na horizontalno zumiranje dosta ljudi zalilo, verovatno ce da ureda neshto i po tom pitanju. Hm ja mislio sam da si ti i definitivno preshao na reaper? Shto sad razmishljanje o promeni? |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Member
|
Quote:
I ja sam gledao taj video i to za 0 dbFS mi je zvucalo cudno... Nisam jos uvek probao ali kontam da takvim podesavanjem koristis bus fader za odredjivanje levela tih signala koji vec prolaze kroz mix fx a klipuju na kanalima... Navodno, kad dovedes signal u clip, mix fx emulira "real console analog clipping" sto bi trebalo da bude sustina samog efekta... Bem li ga. |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|