Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-03-2016, 11:51 PM   #6
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Presonus Studio One 3.2

Quote:
Originally Posted by tajna92 View Post
http://youtu.be/4hoV1v1WjM0

Obrati paznju od 3:25

A jeste, gledao sam vec ovaj video ceo, al opet moram da kliknem neku kombinaciju dugmeta, pa da selektujem, da bih zumirao deo, pa opet kombinaciju dugmeta pa da selektujem da odzumiram i tako u krug... Svuda gubim po sekund, sekund i po, nije brzo kao middle click i pomeris se desno-levo gde hoces u momentu, kad bih ti pokazao jasno bi ti bilo koliko je to usporavanje... nema za dzabe Photoshop tu funkciju...

Cak i ovako gledajuci ponovo, opsti utisak mi je da je to sto on radi sporo.

Drugar jedan koji se kune u Pro Tools i editing u njemu jer vec dugo radi u njemu, kad je video kako se krecem i kako editujem u Reaperu samo je rekao "Ti bi bio lud kad bi menjao ovaj nacin koji imas za bilo koji drugi. Ja ti garantujem u PT-u to tako brzo ne mozes da radis"

Primera radi u Studio One, time stretch radis drzeci alt i "razvlaceci" audio, ali mozes samo s leva na desno, u Reaperu mozes u oba pravca i mnogo nekako ide vise smooth. Ako sam posle skoro 15 godina rada u Cubase-u bio jezivo brz, Reaper mi je dao dodatnu dimenziju brzine sto se editinga tice.

Dok ja kliknem CTRL+ALT i selektujem pa obradim pa opet kliknem CTRL+ALT da se odzumiram pa ako mi na ekranu nije deo koji mi treba, pa moram da povucem ruler da dodjem do njega da ga opet zumiram, ja u Reaperu izeditovah vec tonu stvari...

Last edited by Jan; 01-03-2016 at 11:55 PM.
Jan is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules