|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Nemam ja bash uvo za ovo al ajde da probam... da "moram" rekao bi:
A /on B /off ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
a je off b je on ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
a je on, b je off. nisam gledao da li je glasniji moguće. ono što ja čujem je nešto što def. ne može nijedan plugin. dobije sve novu dimenziju i dubinu i nije sve toliko zalepljeno (2d). meni je ovo bitno i volim to da čujem, nekom nije i ok. ali videćemo još koliko stvarno se dobije kad se uradi neki ozbiljan miks. nadam se da se nisam istripovao samo zato što je glasniji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
Cudno je kako generalno imamo obicaj da kudimo sve sto je novo, tj. drugacije od onog na sta smo navikli...
Console Shaper je, po mom misljenju, odlicna "inovacija" od strane Presonus tima. Treba se jedino navici na koristenje nove alatke, a ko je smatra nekorisnom ne mora je ni "paliti", svakako je free... Takodje su najavljene slicne "MIX plugin" opcije od strane Slate Digital-a i Softube-a koji ce se pojaviti sa nekim od narednih update-ova. Osim toga, 3.2 update je doneo jos nekolicinu veoma dobrih "sitnica" Last edited by tajna92; 11-03-2016 at 06:21 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
VIP Member
|
![]()
Ne bi bio prvi kome se to desilo, a siguran sam da ti ne bi bilo ni prvi put da ti se to desi
![]() Uostalom, placebo-efekat nije loša stvar, naročito ako ti pomaže u radu ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Ne znam zasto bi trebao biti placebo. Ali ako i ljudima koji se bave time nije uocljiv onda ne moze biti ni industrijska revolucija. Ne kazem da covjek to ne cuje kod klikanja na bajpas ali gdje je tu onda krajnji korisnik.
Jbga nije placebo kad nasa vlada kaze kako se place povecavaju. I stvarno jest tako na inputu ( msm bruto) ali autput je u paru isti vec godinama. Jbga. Ja nisam ing ali stojim na zemlji pa pokusavam gledati na stvari onako kako ih vidi 99 % raje. U biti oni bi trebali biti cilj.. ...valjda |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Interesantna alatka nisam stigao da probam(probacu)izgleda primamljivo samo shto bi ja propustio synthove(melodije) kroz taj oshtrac,ali nishta spektakularno.Velika zamerka presonusu po pitanju synthova sta imaju tonik i shta josh(mislim da se zove tonik ili neka vocka jebem li ga),neka budu mudonje i neka sklope dogovor sa rob papenom ili refx(e to bi bilo vec neshto,moze i image line samo sa shto manje vocki)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Member
|
![]()
Izbegavacu za sad barem console shaper, cudno se ponasa, malo pipnes drive odmah sve pikuje a razlika u zvuku je minimalna (zanemarljiva)
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One V. 3 | djzolika | Audio Software | 22 | 30-05-2015 08:48 PM |
Presonus Studio One 2.5 | djzolika | Audio Software | 108 | 03-06-2014 12:59 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |