|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Ja ponekad pishnem malo, ali ni blizu toliko kao ovi sto za to prozivaju. Oni to rade na dnevnoj bazi i vrlo prikriveno.
Ono sto mi zapravo jako smeta je to sto se ovakve teme tj. njeni inicijalni postovi, oni koji su je zapoceli i koji su izuzetno nebulozni i arogantni ne osudjuju i ne ismevaju od strane ljudi koji chine ovu bransu. Aman pa zar to nije zapisavanje sa bine po glavama?? Stav da je posao kojim se bavi inzenjer zvuka zapravo nebitna stavka u celoj baladi koja se zove audio... I ne samo to, vec krene odobravanje od ljudi koji su dobili mlaz urina po uvetu... WTF?? Zar se tako brani integritet svoje profesije?? Last edited by silicon science; 05-11-2015 at 08:14 AM. |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Ej, alo, care... Carevi... Ovo je net, forum, zahebanzzija.
![]() Sve opušteno, lagano. Svi mi ovde volimo istu stvar i to je važnije od svega drugog. Sent from my ME173X using Tapatalk
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
@Igor - obracaj se svojim bliznjima sa "Alo"
![]() Pod 2: ne volimo svi istu stvar i nismo svi isti... Problematika koju sam izneo je vrlo ozbiljna i nije zajebancija, jer ako ovu profesiju ne postuju ni clanovi foruma koji se bavi zvukom, sta ocekivati od drugih?? I bas ti pomirljivo-necu-da-se zameram-obrisi-mi-guzu-rege-socijalno-bogougodni stavovi koje zastupas ti (takav si utisak ostavio svojim postom) i dobar deo ovog foruma je doveo do toga da se bahati i bezobzirni dunsteri koji ne znaju ni OSNOVNE STVARI u vezi zvuka kurche nekim temama na pola strane kako ovo-ono ima smisla ili ne... Mene to pogadja sustinski, jer me stalno spusta na zemlju i podseca da ipak zivim u zemlji gde i ljudi koji se bave zvukom, koji koriste rachunar i internet, razmisljaju kao ucesnici rialiti shou-a. Last edited by silicon science; 05-11-2015 at 06:01 PM. |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
|
![]()
Polako momci, svi smo negde skenjani opštom situacijom...
Ne može čovek pošteno da krivi ni ljude koji su u poslu pa vide propast, a ni klince koji vide da imbecili avanzuju... U svim sferama života...! Jedino što imamo svi zajedno jednu mega prednost...ili manu jbg... ![]() Naime, u ovoj branši se to izrazito pojavilo pre deceniju i više...i dve itd... Dakle znali smo šta nas čeka u ostalim sferama...! Eto nam nauka....! Polaaaakooo... ![]()
#36 |
Pro Member
|
![]()
Sve je ok. Glupo je svađati se. Å*ibamo dalje...
Sent from my ME173X using Tapatalk
#37 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Wtf???
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#39 | |
VIP Member
|
![]()
Ovo:
Quote:
![]() Kome se, dragi rumski drugovi, obraćamo? Ogledalu? Publici? Sponzorima? Vlasnicima medija? Civilizaciji? Kosmosu? Pitam samo zato što svaki od naših potencijalnih sagovornika govori drugim jezikom, pa bi valjalo da naučimo sve te jezike kojima oni govore pre nego što se nasekiramo zato što oni ne pričaju po naški. Sve drugo može da deluje zabavno, ali nikako nije ni tačno ni konačno ![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 06-11-2015 at 05:10 PM. |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Member
|
![]()
Ljudi ja vas molim, hajdemo naci neko konstruktivno resenje za ova teska pitanja, lako je ali nije lepo ponasati se tako. Ovo je trebao biti najveci audioforum u regionu gde iskusnije kolege pomazu manje iskusnima i gde pocetnici mogu naci dobre savete i smernice kako unaprediti svoju produkciju.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
vsti-audio -razlike u miksu | obicni user | Audio Produkcija - Tehnike | 73 | 25-12-2015 10:12 PM |
Produkcija... | Bockie | Razno | 15 | 22-03-2011 01:42 AM |
Ovo je produkcija | LACKY | Pricaonica | 7 | 26-06-2008 08:26 PM |
Cubase::: [za pocetnike] kako snimiti VSTi output kao audio | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 19-06-2003 09:59 PM |