|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kupio sam svoj prvi kompresor i to FMR RNC 1773 i veoma sam iznenadjen kvalitetom te male kutijice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ukoliko ti je bas stalo da koristis taj compresor, ako izlaz 1/2 koristis za monitor, signal za kompresor saljes na 3/4 izlaze kartice, obradis na kompresoru i saljes na ulaz kartice, napr 3/4... dakle imas konverziju na izlazu i konverziju na ulazu , znaci 2x radi upotrebe kompresora... ali ako je na kraju rezultat dobar za tebe, to je to ![]() Svakako je dobro raditi sa sto vecom bitazom i freq... ali voditi racuna dA to unese najmanje problema kod finalne konverzije u CD format.. rekose 44,1/24 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Hvala dru?e na odgovoru, pretpostavljao sam da to tako ide, jer je to i logično. Isprobao sam skoro sve soft kompresore, pa pretpostavljam da ih ne znam ba? najbolje koristiti, kad me je ova kutijica tako odu?evila
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Kada snimas vokal, moze biti koristan jer sa 3/1, nadjes treshold da ti kompresija bude oko 4-6db.. auto...i to smanuje rizik da ti pevac klipuje i sjebe dober take.. srecno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LiquidMix 32x povezivanje?? | branoy | DSP forum | 29 | 22-11-2012 05:13 PM |
Povezivanje | magnum | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 27-08-2010 11:24 AM |
Povezivanje dva kompa | akordeonista | Computer Hardware | 16 | 24-10-2009 06:22 PM |
povezivanje rme ff 800 i kompjuter | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 24-10-2008 05:01 PM |