|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ovako, imam ceo set elek. bubanj td-20, Presonus firebox (posedujem i Alesis i/o konverter neznam samo da li mi uopste treba pored ovih dve stvari), pitanje je kako povezati i kojim redosledom (gde koji kabl ide) da bi radilo sve perfektno, da nema kasnjenja, znaci da sednem za bubanj odsviram i snimim u Cubase ili nekom drugom programu, nemam iskustva sa radom u studiu sem samog sviranja, pa sam hteo da napravim moju kucnu varijantu da mogu kuci sam odsvirati i snimiti moj deo. Posedujem laptop, MSI Athlon x2dual-core, 4gb ram, 320gb hard disk.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Povezivanje klavijature sa miksetom | tukoje | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 22-05-2010 05:58 PM |
Povezivanje Korga PA 80 i bubnja TD7 | mr_eko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 22-12-2009 11:01 AM |
Povezivanje dva kompa | akordeonista | Computer Hardware | 16 | 24-10-2009 06:22 PM |
povezivanje rme ff 800 i kompjuter | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 24-10-2008 05:01 PM |