|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pretpostavljam da vam ova tema zvuči
![]() Klavu ?tekam u stereo kanal. Da bi dobio dovoljno glasan zvuk moram da odvrnem gain a i zvuk je dosta lo?iji nego kroz slu?alice. Izlaz na instrumentu je nebalansiran (nesrećni Korg TR). Pročitao sam da je na balansiranom amplituda veća. Da li bi onda pomoglo da provučem kroz neku DI kutiju pa preko dva XLR-a na miksetu? Navodno se tako dobija ne?to kvalitetniji zvuk - znam da TR zvuči kao ispod kante, ali da li bi tako dobio primetno pobolj?anje? Na netu nisam prona?ao ne?to posebno u vezi klavijature konkretno. Zanima me jo? i da li moram gledati na impedancu (nebalansirani imaju visoku?) i kako mogu saznati kakva je na mikseti. Ako ima jo? ne?to ?to treba uzeti u obzir molim vas navedite. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Povezivanje Korga PA 80 i bubnja TD7 | mr_eko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 22-12-2009 11:01 AM |
Povezivanje dva kompa | akordeonista | Computer Hardware | 16 | 24-10-2009 06:22 PM |
povezivanje Yamaha 02r so cubase sx3 | darkobt | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 08-03-2009 05:19 PM |
povezivanje rme ff 800 i kompjuter | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 24-10-2008 05:01 PM |
Povezivanje externog hardvera sa EMU 0404 | boom.trass | Computer Hardware | 0 | 13-03-2008 03:43 PM |