|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#261 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Mali sta to zvaces? Kusur ciko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Moderator
|
![]()
Pričaju dve prijateljice:
- I šta sad da mu kažem? - Ne znam... reci mu istinu! - Kakvu istinu? - Otkud znam, smisli nešto...
![]() |
#263 |
Moderator
|
![]()
Jedini ispravan odgovor na žensko pitanje: "Jel sam se ugojila?" - je da se praviš mrtav!
![]() |
#264 |
Pro Member
|
![]()
...a ako hocesh stvarno da budesh mrtav: "samo da se odmaknem da te vidim"!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
VIP Member
|
![]()
Gazda trazi cigu po gradjevini ceo dan..nema ga nigde..tek ga nadje oko rucka i kaze: Cigo, pa gde si ceo dan te trazim?
Ciga: Eeeee gazda, dobrog radnika je danas tesko naci!! ![]()
![]() |
#266 |
Pro Member
|
![]()
Ljude koje srecem, prema onome kako deluju na mene, delim na: sedative
i laksative! Mene su učili čim počne da se diže, može da se skida. A vi kako kuvate kafu? Sudija pita optuženog: ZaÅ¡to ste opljačkali banku? - Ona je prva počela! Sajam knjiga je zatvoren. Ko je jeo, jeo je. Težak je put do slave. A joÅ¡ teži od slave do kuće. on: kakve su mi sanse kod tebe? ona: pa, drugi si po redu... on: a ko je prvi? ona: bilo ko... Od kad dajem petlu pivo - budi nas dva sata kasnije. Svet mora da je mnogo bolestan. Svi naÅ¡i lekari odoÅ¡e u inostranstvo. *sve iz emisije oblak u bermudama @ radio 202 |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Pro Member
|
![]()
Čekajte, ako je Zeleni Venac - zelenjak, Studenski grad - studenjak,
onda je Beograd na vodi - vodenjak?! Sanjala sam da sam te zatekla u krevetu sa drugom ženom! - I? Å*ta je bilo? - NiÅ¡ta. Ubila sam vas oboje. Kad smo svi na okupu, keva u supu stavi par bromazepama, da se ne svađamo. Posle desete rakije sve stepenice su pokretne ![]() Sto dublje zabijete glavu u pesak dupe vam je bespomoćnije... Ili da život postane lakÅ¡i, ili da alkohol pojeftini! Ovako viÅ¡e ne ide! Moja devojka je saznala da imam ljubavnicu i sad obe idu da to kažu mojoj ženi. * opet sve iz oblaka... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi o glazbenicima | zvincic | Pricaonica | 87 | 07-03-2013 12:16 AM |
Domaci vicevi o Chuck Norisu | Arthur | Pricaonica | 93 | 19-03-2011 07:11 PM |
Dobri magneti za Bass? | HeatMan | Gitarska Produkcija | 27 | 07-08-2009 03:11 AM |