Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 22-05-2015, 06:26 AM   #11
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Presonus Studio One V. 3

Očekivao sam da će me S1 kupiti al mrk...

Odložio sam kupovinu Cubase 8-ice misleći da će mi se možda dojmiti S1 v3, al ništa... Sve što sam želeo pre od nema...

VCA grupe-nema.

Organizacija efekta iz inserta na mikseru - nema (ili makar neki search) nego mora drag n drop sa browser window-a.

Modifikovanje šta da bude na klik i eventualni hand tool na srednji klik (ala fotosop ili cubase) za screen panning i skrol kroz projekat nema.

Gui je lep ali je i spor, barem kod mene... Verovatno mi treba jača grafička karta.

Jedino što mi se sviđa je ovaj mikser što se uvećava sam od sebe i to je to...

Reaper će mi uvek biti daw broj 2, jer ima boljke preko kojih ne mogu da pređem plus uopšte mi se ne sviđa kako su rešene vca grupe za sada u beta verziji 5ice, plus nema kao Cubase variaudio ili kao S1 Melodyne...

Trenutno testiram novi Samplitude, uradiću jedan miks sutra u njemu i za par dana napokon odlučujem šta će biti, al izgleda da će biti C8pro. Ali 7ica mi je jako išla na živce jer mi waveform signala u 7ici izgleda neprecizno, kao da mu je smanjena rezolucija u odnosu na pređašnje verzije, nadam se samo da ako je tako isto na C8pro da ću se navići...
Jan is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules