![]() |
Presonus Studio One V. 3
http://studioone.presonus.com/whats-new
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/LEf7lTY9TBA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Pokidali!
|
Re: Presonus Studio One V. 3
konacno midi plugini ,chord i ostalo, zbog tog nisam boravio u studio one, a ni izgled mi nije bio po volji, ovo je vec prelepo a? mada moze se naviknuti na 2.6.5. pa splitovanje instrumenata, pa multi mesanje istih, to je vec nesto jebo ih ker, to ima od kad kod u drugim nekim daw ali eto polako i oni ubacuju, meni je najmanji problem audio, ja najvise radim sa vsti i midi.
svidja mi se klip, mocno odradjen, ima nade. |
Nema sta stvarno se potrudili,treba ovo probati.Bash me nekako podseca na cubase sx samo nadrkan do bola..
|
Uuu. Evo i mene zainteresovalo. Izgleda ozbiljno.
|
Meni su Scratch pad i Note FX najjači. Zapravo Scratch je jedini pravi evolucijski iskorak u novoj verziji. Ostalo je korisno ali ne i neophodno.
Jedino mi je blesavo da se promjena Browsera odnosi samo na tagove njihovih samplova. Browser im je lo? i mogli su slo?it neki praktičan sistem pospremanja VST favoritsa. Mogli su barem preview srediti tako da je dovoljan jedan klik mi?a ako ?elim vi?e puta preslu?at isti sample. |
aa jesu brzi, dan celi ! hahaha, stigao !!
|
kad pogledas , svi programi jbt ured isti u bocu!! sve na istom mestu, gore levo , desno ,dole, u sredi, sve isto u svakog!! nemozes ti puno tu skontati sta je tu razlicito osim dodataka new FX, SINTH, i MIDI PLUGINA, koji kad pogledas opet svuda je to opet isto, na istom mestu samo drugo vizuelno pakovanje.
i svi isto rade, ja mislim da je srce njihovo i sema jedna te ista u svakog, to jest da jedan covek drzi sve njih zajedno , ali namerno je to uradio, kaze napravicu 20 daw-ova svi ce biti razliciti, pa cu imati zaradu na sve strane, zavisi sta bude vise i islo, a opet kako god bude sta islo, nesto mora uvek ici zavisno od osobe do osobe sta joj se svidja! ja sad se radujem ovom dawu ko malo dete ono prvi ustisci, ulaz, kad sam poceo raditi, sve mi na istom mestu ko da nisam usao ni u sta novo , jer sve sto sad radim sam vec radio u nekom od dawova to isto na istim mestima. znam napamet gde sta, a daw tek izasao!! uglavnom opet ocena njega dobar je i on. lep je, ne umara oci. necu sad o plus - minus sta valja sta ne , sta hvali sta ne . |
Ako je tako Branoy, skinucu i probacu... To mi se i svidja.
Jedanred skidoh Ableton i osjetih se kao da veze nema(m) ni sa cim... A nije da hejtujem isti. Ljudi cuda u njemu rade. |
Quote:
dosta mi je vise navikavanja na workflow itd, najbitnije je da funkcionise nekako kako bi trebalo... kod svih proizvoda (pa i ovih softwerskih) se dokazalo da najveci utisak na korisnika i odluka o koriscenju ostavlja ergonomija, a ne kindjurenje s`oprostenjem... nego da pustimo mi praznu pricu i "novine", sta je sa konverzijom??? kakav je u odnosu na pt ili cb ili na prethodni one? |
All times are GMT +1. The time now is 05:20 PM. |