|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
...samo da ne ispadne da su karta i sluške - "studijska" oprema...!
![]() Mislim, isto je krpež, može eto nešto da se uradi, i ja radim tako, doduše imam još uvek nekakve opreme, miksetu itd, ali daleko od zaista nekih "studijskih" uslova. Ima smisla da neko "protera" kanale kroz malo skuplju opremu, ima smisla sesti za X.000,oo€ par monitora, upaliti neku spravu iz sličnog cenovnog ranga, bilo preamp, efekt proc. itd... Da nema, ne bi bilo takvih studija i sprava... Doduše...kakva je moderna muz..kahm, kahmmm...ovaj, da, znači treba! A da može da se radi nekako...pa eto može...kad ne može bolje...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc! Treba mi neki dobar plugin all in one! | NewProducer | Audio Software | 30 | 02-03-2014 08:24 PM |
Pomoc,saveti,misljenja | Njole | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 05-11-2013 04:50 PM |
treba mi pomoc oko glasackog tela tzv lajkovi | Everbeatz | Pricaonica | 6 | 11-11-2011 10:06 PM |
Treba pomoc oko povezivanja PCM 91 i EMU1616m | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 15-02-2010 02:13 AM | |
treba mi mala pomoc oko samplovanja | saki | Audio Software | 11 | 14-03-2005 11:29 AM |