|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
u semplovo sam dobos je ok ali haj hat open mi ne valja lepo sam ga uradio ali nevrsi mi uslugu sto treba da radi da mi otvara i zatvara kako bi trebalo da radi sta sam pogresio.Hvala opet svima ovde ako nekom treba taj hh open cu davam posaljem nije veliki da mi ga uradite ako je moguce ili kazite sta trebam da uradim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
tacka bas na pravo mesto.ha ha
ako neko zna da mi pomogne bilo bi jos bolje.Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
12 . 40 , jedva gledam . Molim te , objasni malo preciznije sta bi hteo .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
evo sta hocu uzo sam onaj vsc plug in od rolanda sound canvas i hteo sam da od bubnja onaj hihat open da usemplujem to sam i uradio ali kad ga pozovem u batery i onda pravim svoj neki ritam onda kad napravim da mi se otvara i zatvara hihat open onda samo je celo vreme otvoren ne zatvara ga kad stavim i obican hihat od batery znaci taj sto sam u semplovo neradi svoj rad kako bi trebalo.ja mislim da ce te svati ti u cemu je moj problem.Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Da se ne patis ( mo ) ...
- iskoristi StYlus : kontra cinela moze da posluzi za sve , osim za jazz . Uz to vrlo malo trosi i (ne)zaluzeno je proglasen za VST godine . U svakom slucaju veoma dobar , originalan i stedljiv program zahvalan za sve osim , za neki vrlo konzervativni zvuk ( kakav ja pisem ) . Bio sam uzasno skeptican u vezi StYlus - a , ali sam promenio misljenje : ako vec imas dobos sa kojim si zadovoljan (is)probaj kako se sa njim uklapaju bas bubanj i kontra cinela od StYlus - a . Rukovanje sa otvorenom kontrom je jednostavno , rezultat dobar . Ako nisi zadovoljan , nabudzicemo tvoj hi - hat da radi . P.S. Sad idem da spavam , videcu o cemu se radi sutraaaaaaa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
kako to da uradim objasni mi malo bolje za taj mute grup.da nebi se zajbo malo vec mi se sve ide polako naopako.Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Da li sam dobro razumeo : imas zvuk otvorene kontre u jednoj cell , zvuk zatvorene kontre u drugoj . Kada zvukom zatvorene kontre " zatvoris " otvorenu , ona je i dalje otvorena ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
bas tako kako si naveo
|
![]() |
![]() |