|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
@awacs ne razumem sta to sa Sony records? prvi put cujem za tu izdavacku kucu. Gde se oni nalaze,sta izbacuju ,koju vrstu muzike itd..? ja sam licno mislio da uploadujem za spinnin records u talent pool-u ,pa koliko imam srece mozda me i cuju
![]() Btw,vec sam pisao o rodbini i necu pisati o tome opet.U kratkoj crti,sve sto zaradim sam - to mi je. P.S nije problem ,mogu postaviti nesto od pre par dana sto sam krenuo ,da mi kazete kako to zvuci (napominjem ,radjeno je na kineskim slusalicama i kada izmasterujem traku ,odem u sobu prekoputa i istestiram je na kucnom bioskopu kako zvuci) ,srecom ,pa sam sluhista i umem veoma dobro da nastelujem da zvuci cool (koliko toliko profi) . pozz Last edited by Ice Blue; 21-01-2015 at 04:55 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc! Treba mi neki dobar plugin all in one! | NewProducer | Audio Software | 30 | 02-03-2014 08:24 PM |
Pomoc,saveti,misljenja | Njole | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 05-11-2013 04:50 PM |
treba mi pomoc oko glasackog tela tzv lajkovi | Everbeatz | Pricaonica | 6 | 11-11-2011 10:06 PM |
Treba pomoc oko povezivanja PCM 91 i EMU1616m | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 15-02-2010 02:13 AM | |
treba mi mala pomoc oko samplovanja | saki | Audio Software | 11 | 14-03-2005 11:29 AM |