|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#34 |
|
Junior Member
|
Pozdrav, trebam savjet.
Odlučio sam prodati Korg M1 koji koristim kao master, i sad gledam koji midi kontroler uzet kao zamjenu. Gledam ne?to kompaktnije tipa 49 tipke.. ne trebaju mi padovi ni regleri koliko kvalitetne synth tipke. M-Audio Keystation izgleda jednostavno i povoljno, ali kakve su mu tipke? M-Audio Axiom mo?da rađe? Ne skuplje od 250e. Čim povoljnije to bolje. (Vidio sam video gdje Timbaland/Pharrell koriste taj cheap Keystation.. pa si mislim, ako je njima dobar.. )Na?ao sam kupca za Korg M1, al sad sam se počeo premi?ljat da mo?da to ne bi bila gre?ka ? |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|