|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Kad krenete da radite sa sysex-om (sumnjam da iko od prisutnih) koristeci Novation, naici cete na problematiku zestoku. Toliku da imam neresiv problem sa mojim voljenim Waldorfom MW1
![]() Eto mozda nekom pomogne ovo moje iskustvo |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
meni se svidjaju obe klavijature, i impulse i sl mk2! kakva je razlika sem u ceni? video sam da na sl mk2 mogu da se pozivaju instrumenti,biraju preseti,menjaju efekti i svasta nesto, to mi se jako svidja, sto manje kliktanja misem to bolje... mada nisam naisao ni na jedan video da neko koristi pad-ove? i da li poseduje arpeggiator? i nadam se da je novi update-ovan automap bolji od starog! citao sam po stranim forumima, teme su bile malo starije nisu hvalili bas taj automap, uglavnom svi su koristili learn dugme!
Hvala svima na savetima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
nisi video da neko koristi padove, ![]() verovatno zato sto su suvisni premaleni sa poprilicnom osrednjom mogucnoscu za izrazavanje dinamike. ok su za povlacenje semplova doduse i nisu totalno bezkorisni, ali u odnosu na NI maschine ili akai Push decija igracka. i koliko se secam pretvrdi skoro kao na akai MPK 49 dobro ne bas skoro ali su me podsetili na muku koju sam mucio sa mpk 49 http://www.youtube.com/watch?v=_mI4SutQJpQ stara dobra izolirka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
vala na impulsu padovi za razliku od ovih gorepomenutih su za 3 koplja ispred... stvarno su super odradjeni, imaju dublji pritisak i mekaniji su pa su super za neke velocity varijante... a apredjio radi bas ko sto treba, plus ima kontrolu svinga i jos nekih zavrzlama, stvarno krenes sa jednom idejom zavrsis sa totalno dvadesetom ne znas koju pre da ostavis
![]() @roza: razlike izmedju impulse i sl su najvise vezano za dirke... impulse ima semi otezane onako da imitiraju neki pianino, a sl ima dirke za brzinu, za sint, za trilere sto se kaze ![]() ![]() ako imas jos neke kontrolere onda na slu mozes kroz midi tru sve lepo da povezes , ovamo moras dejzi chejn povezivanje in-out-in... i sl ima pad pa je dobar za neke bubanj rollove, cini mi se i da apredjijator moze da se kontrolise preko njega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Korg Kontrol49, iako je bio dosta "klimav", mislim da je imao dosta dobre padove, bas kako treba...
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Auf kako mene bune ovi midi kontroleri..mozda ja kao ja nisam mator, ali nekako mi je kontrola efekata, vst-ova, samog mixera najbrza misem..jos ako ima samo osam kanala, pa drzi prebaci na iducih osam, pa se vrati, pa zaganjaj..znam dok sam imao m audio project mix, x puta sam se uhvatio kako pritiscem space umjesto start/stop dugmeta i te gluposti..valjda je to sve u glavi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Ja imam totalnu m-audio-drajvero-fobiju..na project mixu mi izbijali driveri, jedva sam ga uspijevao natjerati da proradi ( i radio je super, DOK RADI ), pa su mi 64-bitni driveri od M-audio Una rusili Cubase pri izlasku u BSOD..nikako lijepo iskustvo sa njima nemam..a ovo za keystation, ne znam, nisam se nikad susretao sa njihovim kontrolerima..dobijam ga za pravo malo para, jer momku gori, a Fatar studio logic isto mogu nabaviti, samo ih ih se mnogo zali na neki problem sa midijem, konkretno model fatar studio 88 plus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Keyboard controller za Reason !! | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 27-11-2011 02:46 PM |
midi controller | gricko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 10-06-2007 06:50 PM |
koji od ova tri midi controller-a: | makaay | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 08-05-2007 11:54 PM |