|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
apmusic iz Subotice je distributer AT za Srbiju... U Nemačkoj su koji evro manje od 160, pa insistiraj na tome...
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Ok da ih kontaktiram ako to moze za manje novca?
znaci postavka je ovakva | JBl Lsr305 | Minidesk Dek | ATH - M50? jel tako? zanima me jos samo kasnije kad sve to dodje na svoje, tretiranje sobe? 4x3 | 12 kvadrata postavicu slike svoje sobe tamo gde se prica na tu temu pa ce mi i tu trebati pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Ostaje pitanje kontrole monitora u tom slučaju. Ima na minidisku doduše "level", kojim možeš kontrolisati volume, ali je prilično sporo, prosto - to je rec level... Dakle falio bi i neki monitor kontroler...
...ili softverska kontrola izlaza...što je opet malo nezgrapno... No za slušalice imaš pot... Ali sve to košta značajno manje, sound je u najgorem slučaju isti, lično mislim i bolji, pa eto satisfakcije...
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Ja kupih danas ATH m40x preracunao sam se nisam mogao nikako kasnije da priustim m50 a trebale su mi sluske
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporuka za Dj sluske do 50 evra ? | ugljesa | Monitoring | 11 | 10-02-2014 03:41 PM |
slusalice do 250 evra! | Miha Blaze | Monitoring | 22 | 15-02-2008 12:55 PM |
mikrofon do 500 evra | Miha Blaze | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 24-01-2007 10:52 PM |