![]() |
Preporuka za usb zvucnu kartu do 150 evra i studijske slusalice do 100 evra? :)
Hvala unapred!
|
Re: Preporuka za usb zvucnu kartu do 150 evra i studijske slusalice do 100 evra? :)
Sto se zvucne tice ja sam skoro uzeo Presonus vsl 22, i prilicno sam zadovoljan, moze se polovna naci za nekih 130E.
|
Re: Preporuka za usb zvucnu kartu do 150 evra i studijske slusalice do 100 evra? :)
Ja se bavim elektronskom vrstom muzike, tacnije progresivom planiram da uzmem jbl lsr305 ili esi aktiv 05 monitore, pa uz njih da pazarim i korektnu zvucnu kartu.Hvala na odgovoru!
|
sta ti konkretno ocekujes od zvucne kartice, sta je to sto mislis da ti je potrebno?
|
ne znam koliki ti je budzet ali jbl uzimaj bez razmisljanja , sto se tice karte vidi na primer focusrite scarlett a sto se tice sluski hd25 sennheiser
|
Da reprodukuje korektan, kvalitetan zvuk sa malom latencijom i da vude pouzdana i da bude najvise do 150 evra :D hahha i bude kompatibilna sa bilo kojim softverom
|
Hvala alavuk na odgovoru! Kada si rekao uzimaj JBL bez razmisljanja da li ih posedujes pa si siguran u to ili si ih poslusao negde? za monitore mogu da izdvojim najvise 320 evra za zvucnu 150 i za studijske sluske 100.Hocu da preslusam ESI Aktiv 05 da cujem sta je nemac tu uradio i da poslusam PreSonus Eris E5 cisto da proverim o cemu se tu radi znam da cifra od 320 nije nista za monitore ali ja toliko imam i mogu da izdvojim.
|
Neznam zasto ti onda presonus ne odgovara, njegova glavna odlika je jako brz driver, do sada kod mene nije pokazala ni trunku nestabilnosti,po cemu su inace i poznate presonusove karte, jako kvalitetan asio driver sto omogucava rad na malim latencijama, e samo to mora u slucaju bilo koje karte da isprati adekvatna laptop ili pc konfiguracija spremljena za audio rad.
|
Daleko od toga da ne odgovoara samo videcu prema budzetu sve da uklopim da bude korektno, evo ja sad kad pogledam imam 3gb rama moram makar na 6 da nadogradim procesor mi je Intel Celeron 2.80ghz moram i neki SSD da nabacim samo pare puste u pm.
|
e balkanski sindrom nas sve manje vise gricka.... nazalost.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:22 PM. |