|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
za taj novac UR22 je daleko ispred konkurencije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ostalo je stvar ukusa, poslusas kutije, pa izaberes (ima vec brdo tema oko toga na forumu)...zvucna...sve do 200e je manje-vise zvucno slicno, eventualno pogledaj sta od njih ima MIDI, koliko izlaza, ulaza, inserta ako ti treba za rad... stabilnost ce danas u dosta slucajeva kod nas (narodne verzije Win-a i svega ostalog) vise zavisiti od samog kreka, nego od drajvera...uzmi provereno (stariji model slobodno, prosle modele od pre par godina), posto neces primetiti razliku neku...moji aduti su M-Audio Fast Track Pro i Saffire 6 Usb...
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
hahahahah vazi hvala puno na pomoci!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Da,da negde sam citao i proveravao u vezi nje cak su mi ovi iz mitrosa toplo preporucili bas tu kartu? ali dvoumim se, jer ja koristim kao daw sofver fl studio jer moje potrebe zadovoljava planiram na ableton da se prebacim a sa fl-om se nesto i nije pokazala.Navodno nije kompatibilna kao sa ostalim softverima tipa: Logic, Cubase, Ableton, itd.Sad koliko je to tacno ne znam kakva su tvoja iskustva? Jel je koristis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Pa da pitanje sa ramom moram da resim definitivno.Sto se tice zvucne meni ne treba vise od dva izlaza za monitore i 2 ulaza za sluske i mikrofon kasnije za jedno 20 godina kad skupim pare pa kupim
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() M-Audio Fast Track Pro imam 3 poslednje godine, sem 10-tak dana problema sa drajverom (koji je bio usled loseg kreka Windows-a i koji sam odmah prebrodio) nisam imao nikakva losa iskustva. Karta radi bez problema na svim Daw-ovima (ruku na srce F.L nisam upalio 3-4 godine pa se ne secam, ono na cemu radim je Ableton, Reason, Studio One i davno Cubase, Nuendo i proban Reaper). A Saffire 6 ima drugar, odlicno ga sluzi, a ako se dobro secam ima je i clan Alavuk i njegov komentar je bio vise nego pozitivan u vezi nje.
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Ako je cilj reprodukcija i nema težnje za usnimavanjem, opet ja ko papagaj ponavljam.... Kupi minidisk dek, ima kvalitetnije konvertere i ukupan sound od skoro svake karte u tom rangu.
Polovan je 25-50 eur, ima daleko kvalitetniji amp za sluške (traži takav model) i to je to. Ja koristim (kad ne palim fw-mixer i ostalo) integrušu digitalno nakačenu na Sony MDR-JE530 (plaćen 2 "črvene") i sluške ATH-M50. Ima tema na tu temu na forumu, pa potraži... Tako ti ostaje više novca za ozbiljne sluške...
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
odlicno oke hvala filipe!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
Tako mi ostaje novca za ATH M50
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporuka za Dj sluske do 50 evra ? | ugljesa | Monitoring | 11 | 10-02-2014 03:41 PM |
slusalice do 250 evra! | Miha Blaze | Monitoring | 22 | 15-02-2008 12:55 PM |
mikrofon do 500 evra | Miha Blaze | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 24-01-2007 10:52 PM |